top of page

Lets Eat Together 44. Bölüm Türkçe Altyazılı (Jihoon ve Daniel)

Merhabalar,

Wanna One Turkey ekibi olarak sizlere yeni bir program çevirisi ile geldik. Daniel ile Jihoon’un katıldığı Lets Eat Together programı Türkçe altyazılı olarak sizlerle.

Öncelikle programdan bahsetmek gerekirse iki sunucu Lee Kyung-kyu ve Kang Ho-dong izleyiciler tarafından oylanan şehirlere gidiyorlar. Hiçbir bilgilendirme yapmadan kapıları çalarak akşam yemeğini beraber yiyip yiyemeyeceklerini soruyorlar. Yeni aileler ile tanışıp farklı şehirleri gezen ikili Kore kültürünü daha yakından izleyicilere tanıtıyorlar.

Wanna One ’dan Daniel ve Jihoon’ un beraber katıldığı Lets Eat Together’in 44. Bölümünde izleyicilerin oylaması ile ekip Jeonju ’ya gidiyor. Jeonju, Güney Kore'nin Kuzey Jeolla ilinin merkezi olan şehirdir. Geleneksel Kore evleriyle ünlü olan şehir Kore’nin turistlik merkezlerindendir. Daha önce kurulan krallıklardan Baekje’ye ve Choson’a başkentlik yapmış olan şehir, soyluların şehri diye tanımlanmaktadır. Kore’nin birçok geleneğinin temelleri bu şehirde atılmıştır. Mesela Kore yemekleri, Kore kâğıtları gibi… Seul’e iki saatlik olan Jeonju görülmeye değer bir şehir olarak belirtiliyor.

DİKKAT BUNDAN SONRASI SPOİLER İÇERİR.

Programa başlamadan önce hükümet yetkilileri insanlara “Jeonju ilinde yüksek sıcaklık olacağını ve kimsenin dışarıda çok fazla kalmaması gerektiğini” söyleyen bir mesaj atılıyor. Yüksek ısı uyarısına rağmen çekimler başlıyor.

Wanna One üyeleri Daniel ve Jihoon’un programa katılması halk tarafından büyük bir sevgi ile karşılanır. Jeonju ‘ da bulunan Hanok evlerinde sunucular misafirler ile buluşuyor. Gezintiye çıktıklarında ise büyük bir kalabalık onları karşılıyor. Hatta öyleki çekimler iptal edilmek zorunda kalıyor.

Jihoon Masan’lı Ho-dong ‘da Masan’lı olduğu için Jihoon ve Ho-dong bir takım, Daniel Busan’lı Lee Kyung-kyu da Busan’lı olduğu için bir takım oluyorlar. Daniel ve Lee Kyung-kyu çok fazla zorluk çekmeden yemek yiyecekleri evi bulurken Jihoon ve Ho-dong ev bulmakta baya başarısız oluyorlar. Uzun bir yürüyüşün ardından beraber yemek yiyecekleri bir aile buluyorlar. Bu yolculukta oldukça eğlenceli ve komik sahneler ortaya çıkıyor.

Kore’nin gerçek ailelerinin nasıl olduğunu bize gösteren programda ilginç ve gerçek hayat hikâyeleri de öğreniyoruz. Evlerine misafir oldukları kişilerin yaşam tarzları da gerçekten programın güzel anlarından oluyor.

Jihoon ve Daniel program boyunca annelerinin yemeklerini özlediklerini söylüyorlar. Daniel altı aydır, Jihoon ise 1 yıl 7 ay boyunca annesinin yemeğini yiyememiş. Hazır yemeklerle beslendiklerini defalarca belirttikleri programda nihayet Jeonju’ nun sevimli annelerinin yaptığı yemekler ile hasretlerini bir an olsun dindiriyorlar.

Ailelerin Wanna One üyelerini gerçekten sevdikleri, onlara dikkatle baktıkları da programın içimizi ısıtan yönlerinden oluyor.

 

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page