top of page

Wanna One Golden Age Tüm Teaserlar (1 Ocak-11 Mart)


Evet sevgili arkadaşlar, üçüncü albümüz için yayınlanan bütün teaserları 13 başlık altında bu gönderi altında topladım, keyifli okumalar dilerim :) Teaser dönemi 3 ay sürdü malumuz, baya uzun bir süre. Zaman zaman bakalım mı şimdi?

1-Altın Çağın Başlangıcının Duyurulması- 1 Ocak

2017 bittiği günün ardından yani 1 Ocak'ta Sonun başlangıcı değil, ALTIN ÇAĞ'IN başlangıcı diye bir teaser yayınlandı ve hepimizin yürekleri hop hop etti. Sandık ki 20 gün sonra geri dönecekler, büyük yanılmışız. Ama teaser güzeldi, değil mi?

Buda bizim kapak fotoğrafımız. Admin arkadaşlarımız yaptı. O kadar sevdik ki bakıp bakıp aşk yaşadık. Bunu da söylemeden geçmek istemedim :)

2- Dövmelerin yayınlanması-5 Şubat

Aradan 1 ay gibi uzun bir zaman geçtikten sonra 5 Şubatta yeni fotolar geldi. Yine bizler çok heyecanlandırarak, Wanna One beylerin elleri boyunları dudaklarını içeren fotolar yüklendi.

Tabi bu fotolarda kim kimin eli kolu boynu burnu kolay oldu.

Diğer önemli ayrıntı ise, üyelerde bulunan dövmelerdi.

Dövmelerin anlamları ise şöyle:

Daniel: söz & inanç Jaehwan : onur sözü Kuanlin: şeref sözü Woojin: sana inancımı veriyorum Jihoon: altın küpü (hayali ödül) Jinyoung : cesur ol altın gibi ortaya çık Ong: yemin Jisung: altın gibi kal Daehwi : kalıcı ol Sungwoon : kalmaya söz verirsen, hiç ayrılmamak için söz veririm Minhyun: altın kadar değerli birisin (sen çok değerlisin)​

3-Yüzüklü Fotoğrafların Yayınlanması -19 Şubat

Bence en zoru buydu. Kimde ne kadar el takıntısı var ise hepsi gün yüzüne çıktı. Herkes, hepimiz hangisi kimin eli diye diye çıldırdık. Diğer fotolardan ellerinin resimlerini bulup karşılaştırmalar mı dersiniz, fotolardan tek tek ellerinin kaç santimetre olduğunu ölçmek mi dersiniz, herkes çılgınca üyelerinin ellerini bulmaya çalıştı. Tahminleri paylaşacağım şimdi.

Ama ondan önce bu yüzüklerin bir manası var. Söz yüzüğü, evde kalmış olan kızlar üzülmesin diye, şaka şaka ahahhah. Wanna One ile Wannable arasında sonsuza kadar beraber kalma sözü manasına geliyor bu yüzükler.

Daniel

Jihoon

Sungwoon

Jinyoung

Daehwi

Minhyun

Jaehwan

Seongwu

Woojin

Kuanlin

Jisung

4- Hediye Şarkı, I Promise You şarkısının yayınlanacağının açıklanması - 22 Şubat

Takvim yaprakları 22 Şubat'ı gösterdiği zaman Wanna One hakkında yapılan açıklama şu yöndeydi. 5 Mart P101'in başlangıç tarihi olduğu için W1 bu güne özel, fanlara yeni bir şarkıyı hediye etmek istediler. Bu şarkı ise I Promise You, Yani sana söz veriyorum! Albümün ise 19 Martta çıkacağı resmen bugün açıklandı.

Albümün bu kadar uzakta olacağını tahmin etmezdim Ancak şu açıdan bakınca da iyi oldu. Kore'de kış çok sert geçmiş hava -17'ieri falan görmüş. Böyle havalarda çalışmadıkları için mutluyum ama onları deli gibi özledik. :8

5-Wanna One albümerinde hep gördüğümüz o kasetin fotoğrafının yayınlanması 25 Şubat

Wanna One l 2018 Altın Çağ Başlıyor

Sonun başlangıcı değil

Altın Çağ’ın başlangıcı

<2018 Wanna One Altın Çağ başlıyor>

6- Wanna One "0+1=1 (I PROMISE YOU)" ilk teaserin yayınlanması – 26 Şubat

Sadece fotoğrafları görülen bu teaserın etkisi bizde biraz büyük oldu. Daha birkaç ay öncesine kadar saati saatine nerede ne yaptıklarını bildiğimiz beylerden bu kadar uzun kalmak bize iyi gelmemiş anlayacağınız. :) Sadece görmek bile bizi müthiş fotolarınıheyecanlandırdı.

7- Wanna One "0+1=1 (I PROMISE YOU)" day versiyon bireysel üyelerin fotolarının paylaşılmaya başlanması. (27 Şubat – 1 Mart)Sonunda gerçek teaser dönemi başladı :)

Sevimli, tatlı bir konsept gibi sanki sanki dedik. Fotolara bayıldık en çok Jinyoung ve Jisung'a bayıldım ben şahsen ama hepsi güzel hepsi hoş :)

8- Wanna One "0+1=1 (I PROMISE YOU)" müzik videosu teaserin yayınlanması - 2 Mart

Ve beklenen o gün atık yaklaşıyor idi. :) Müzik videosunun ilk ön gösterimini görünce ilk dikkatinizi çeken ne oldu. Benim Jaehwan'ın sesi :) Ana vokalden beklenildiği gibi :)

9-Grup fotolarının yayınlanması – 5 Mart

Onları bir arada görmekten müthiş mutluluk duyuyorum. İyi ki onlar Wanna One oldu, iyi ki biz Wannable olduk!

10- Wanna One "0+1=1 (I PROMISE YOU)" videosunun yayınlanması - 5 Mart

Bu konu hakkında özel konuşacağız :) Yani klip incelemesi olarak heheh :)

11- Wanna One geri dönüş şarkısının açıklanması - Wanna One l 'BOOMERANG(부메랑)' – 7 Mart

Yeni albümün ana başlık şarkısı Boomerang olarak açıklandı. O kadar eminiz ki onlar çok çalıştı ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine verilen bu sonsuz sevginin karşılığı olarak gece gündüz demeden bizlere en iyi yönlerini göstemek için en büyüğünden en küçüğüne deli gibi çalıştılar yoruldular ter akıttılar. Biliyoruz, bu yüzden onları sonuna kadar desteklemeye biz de "SÖZ VERDİK" değil mi?

12- Wanna One "0+1=1 (I PROMISE YOU)" “night versiyon”bireysel üyelerin fotolarının paylaşılmaya başlanması. (7 Mart – 9 Mart)

Sizce de fazla kışkırtıcı değil mi bu fotolar. Tövbeler olsun ahahah :)

13- Wanna One l "0+1=1 (I PROMISE YOU)" ŞARKI LİSTESİNİN açıklanması – 11 Mart

Şimdilik bu kadar. Albümün çıkmasına 1 hafta gibi kısa bir zaman kaldı. Paraya kıyıp almak istiyorum ama bilemiyorum da dolar bu kadar yüksek olmasaydı düşünmezdim bile ahh ahh :)

Albümdeki şarkılardan ise hiç şüphemiz yok. Eminim hepsi güzeldir. Çünkü Wanna One bu albüme ter akıttı, emek verdi. Bu yüzden eminiz ki mükemmel bir promosyon dönemi geçireceğiz!

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page