top of page

WANNA ONE İLE BURÇ YORUMLARI (Yoon Jisung, Ha Sungwoon, Hwang Minhyun)


Yoon Jisung (8 Mart) : Balık

Balık burcu erkeğinin yani Yoon Omma'nın en belirgin özelliği duygusal olmasıdır. Hayalleri ve duyguları onun için önemlidir ve bu doğrultuda yaşadığı için oldukça hassastır. Daima nazik bir izlenim bırakır ki bu da Yoon Omma'ya oldukça uyuyor. Bu davranışları ile dikkat çeker. Her ortama ve duruma uyum sağlayan bir yapısı vardır. Oldukça heyecanlı bir kişiliktir. Her ne kadar sorumluluktan kaçan bir burç olsa da liderliği çok iyi yapan Yoon Jisung aynı zamanda başına buyruk yaşamak isteyen, özgürlük düşkünü bir karakter olabilir. Çok hassas bir yapıya sahiptir. Kimi zamanda oyunculuk yeteneğini konuşturur.

Gelelim biz kızları, özellikle Jisung biased olan takipçilerimizin ilgisini çekecek aşk hayatı kısmına:

Duygusal olduğu için duyguları kolaylıkla harekete geçebilir. Romatizmden hoşlanır. İnsanları da olduğu gibi kabul edebilir, bu nedenle hemen herkesle uyum sağlayıp yakınlaşabilir. Güzel olan şeyleri severler, hatta düşkünlükleri vardır! Gözüne güzel görünen şeylere sahip olmak ister. Bu nedenle Yoon Jisung'un karşısına çıkacak kadın kendine özen göstermeli ve güzelliğini sonuna kadar kullanmalıdır. Bir kadın hoşuna gidiyorsa, onunla uyumlu olmak için çaba sarf eder.

Diğer burçlarla uyumu

-Uzun soluklu, karşılıklı güven içerisinde olmak istiyorsa, bu kadın kendine güveniyle ben buradayım diyen Başak Kadını'dır.

-Sakinlikten uzak, heyecanlı ve bol makaralı bir ilişki istiyorsa ideal kadın attığı kahkalarla karşısındaki kişiyi de güldüren Boğa Kadını'dır.

Ha Sungwoon (22 Mart) : Koç

Koç burcu erkekleri kendilerine olan güvenleri ile her zaman üst düzeydedirler. Her konuda kendilerine güvenleri vardır ve zaman zamanda en iyisinin kendileri olduğunu düşünebilirler. Enerjili yapıları bir ortamda kendilerinin olduğunu belli eder. Sürekli hareket halinde ve kıpır kıpır olurlar. Koç erkeği otoriteden hoşlanır ve her alanda otoriteye hakim olmak ister. Bunu yapmaktan da son derece keyif alırlar. Özgürlüğüne çok düşkündür. Bu düşkünlük o kadar fazladır ki, kendisini kısıtlayan etkende nefret bile edebilir. Keyfine aşırı düşkündür. Kimse içinde lafını esirgemez, içinden ne gelirse o şekilde konuşur. Bu nedenle de kimi zaman kırıcı olabilirler.

Cloud biased team toplanın!!! Aşk hayatını anlatıyorum:

Koç burcu erkeği, nam-ı diğer Ha Sungwoon, aşk hayatında oldukça çekici bir kişiliğe bürünebilir. Koç burcu erkeği ile birlikte olacak kadın, her zaman cebinde yedek olarak bir kaç tane etkileyici numara bulundurmalıdır. Zira, bu burcun erkekleri ilgiyi kaybettiklerini anladıkları anda iletişimi keser ve ilişkiden soğurlar.. Bu nedenle de geri dönülmez bir elvedaya yol açarlar. Eğer hayatında olan kadına sonsuz güveniyorsa, onu hayatının bir parçası haline getirir ve tamamen onun olur, sadık kalır. Sevdiği zaman son derece kıskanç olabilir. Aman diyelim!

Diğer burçlarla uyumu

-Eğer aranan uyumlu bir ilişki ise, geleceğe dair planlar kurup birlikte uygulayabileceği kadın, duruşuyla kendini belli eden Aslan Kadını'dır.

-Koç burcunun değişken yapısına ayak uydurabilecek tek burcun çocuksu ve eğlenceli tavırlarıyla Yay Kadını olduğunu söylemek çok zor değil.

Hwang Minhyun (9 Ağustos) : Aslan

Aslan burcu erkeği, biricik İmparator Hwang, hayat dolu, sevecen ve oldukça enerjiktir. Son derece cazibeli bir kişiliğe sahiptir. Işıl ışıl parlayan gözlere sahiptirler. Giyim konusunda da oldukça yeteneklidirler ve alışveriş yapmaktan, kıyafetleri kobinlemekten son derece keyif alırlar. Fiziki olarak da dikkat çekici özelliklere sahip oldukları için, ne giyerlerse yakışır! Hwang Minhyun olmak da zor~

Her durumda ılımlı olmasıyla bilinmesine rağmen, kızgınlığı bir ateş gibi parlar. Her ne kadar bizler Minhyun'un sinirli halini görmemiş olsak da, o haliyle bile harika görüneceğinden eminim. :)))))

Hwang Karşı Konulmaz Minhyun'un nasıl aşık bir erkek olabileceğinden bahsedelim birazda:

Aşk hayatında da oldukça hareketli olan aslan erkeği, aşık olduğunda son derece hükmedici ve sahiplenici olur. Aslan erkeği, bir kadına ya tamamen sahip olmak ister ya da hiç. Onun için orta yol yoktur. Tüm gücünü aşık olduğu kadınla harcar. Tam anlamıyla cenneti yaşatır fakat bunun için aşık olmasına gerek yoktur, Minhyun'un gözlerine ve gülüşüne bakmanız yeterli. *-*

Diğer burçlarla uyumu

-Uzun soluklu ve sorunsuz bir birliktelik isterse ideal kadın kesinlikle Yay Kadını'dır.

-Macera dolu ve renkli bir ilişki içinde İkizler Kadını vazgeçilmez bir seçenek olacaktır.

(Minse adminin gözleri yaşlı...)

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page