top of page

Immortal Song-Wanna One Türkçe Altyazılı


Immortal Song programı Kore’de eski şarkıcıların hit olmuş şarkılarını yeniden düzenlenip söylenildikleri varyete programıdır.

Wanna One’ın katıldığı bölümde efsane şarkıcı olarak DJ DOC vardı. Biz Türk fanlar en çok “Run to You”u biliyoruz. Bounce with me Bounce with me!!!

Programa katılan sanatçılar: Chung Ha, KCM, Muzie, Untouchable, Jisoo, Goon Jo, Hong Jin Young ve WANNA ONE idi. DJ DOC alında hiphop tabanlı bir grup. Fakat her bir sanatçı DJ DOC’un şarkılarını kendi tarzlarında yeniden canlandırdılar.

Wanna One’da DJ DOC’un Summer Story adlı şarkısını Pick Me ile harmanlayarak yeniden düzenledikten sonra söyledi. Üyelerin tatlı performansı hepimizi etkiledi. Aynı zamanda bekleme salonunda da birbirinden güzel konuşmalar yapıldı. Spoiler olmasın diye kimin kazandığını söylemeyeceğim. :)

Immortal Song’un çekildiği güne dair bir dipnot eklemek istiyorum. O gün üyeler çekime giderken yeterli koruma olmadığı için bazı sasengler (fan diyemeyeceğim!) üyelerin yolunu kestiler. Çıkan izdihamda Jihoon’un elini tutmak isteyen bazı sasengler Jihoon’un elini çizdiler. O gün bu duruma hepimiz üzüldük, hepimiz sinirlendik. Umarım gelecekte böyle durumlar olmaz!

Öyle bir karışıklıktan sonra hemen çekime gittiler. Her şeye rağmen her şeyin güzel olması da bizi teselli eden tek şey oldu.





Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page