top of page

Wanna One Beautiful MV Hakkında Detaylar ve Kendi Görüşlerim


Sonunda beklediğimiz geri dönüş oldu. Wanna One Beautiful ile geri dönüş yaptı. Film şeklinde olan müzik videomuz bugün 12’de yayınlandı. Senaryo üzerinde ürettiğimiz bir sürü teori vardı ya gelin bir bakalım ne olmuş ne olmamış. Müzik Videonun hikâyesini, beklentilerimizi, beklemediklerimizi bu gönderide yazacağım, keyifli okumalar dilerim.

Öncelikle önceki yayınlanan üç dakikalık ön gösterimde Daniel ve Seongwoo’nun kardeş olduğunu ve Daniel’in kaybolmasıyla birbirlerinden ayrıldıklarını gördük. Daniel yetimhaneye verildi ve orada diğer Wanna One üyeleriyle beraber büyüdü. Burada hepimiz tamamız. Yetimhane ’de başta 10 çocuk sonra 9 çocuk kaldığını fark ettik giden çocuğun Minhyun olduğunu anladık. Ama bugün yayınlanan videoda Minhyun evlatlık mı verildi ne oldu başına ne geldi detay verilmemiş, bu kısım beni biraz üzdü.

Çocukların yetimhane dışında bir box merkezinde görüyoruz. Jihoon hariç diğerleri temizlik yapıyor :D Bazen temizlikten kaçıp Jihoon’un antrenmanını izliyor ve hocalarından azar işitiyorlar. Daniel’de kendi kendine bir şeyler öğrenmeye çalışıyor.

Danik bir motoru çok beğeniyor ve onu alabilmek için part time işlerde çalışıp para kazanıyor.

Seongwoo ve Minhyun’da polislik sınavına çalışıyorlar. Minhyun notlarını Seongwoo ile paylaşıyor. Bu sahne hele biz vize haftasındayken gözlerimi yaşarttı :D

Diğer yandan Seongwoo büyümüş annesi ile herhalde annesi belki ninesi de olabilir bilmiyorum ama teyze baya yaşlı neyse efenim yemek yerken Daniel’in küçüklük resminin basılı olduğu kayıp ilan yazıları geliyor kameranın önüne. Seongwoo bu ilanı bir panoya asıyor, bunu gören bizimkilerde Seongwoo ve Daniel’in beraber oldukları ilanı oraya koyuyorlar. Derken günlerden bir gün yağmur yağarken Daniel abisini, abisi Daniel’i görüp sarılıyorlar. (Tam Türk filmi :D)

Kardeş kardeş gezip tozarlarken eğlenirlerken Minhyun ve Seongwoo sınavı geçip kutlama yapıyorlar Daniel’de çok sevdiği beğendiği motoru alıyor.

Her şey güzelken her şey gayet hoş iken Bizimkiler bilardo salonunda oyun oynarken Jisung yanlışlıkla bir öküze çarpıyor. Özür diliyor ama niye gülüyon diye adam Jisung’a dalacakken biricik kardeşi Jihoon imdadına yetişiyor ve yumruk yumruğa bir kavgaya tutuşuyorlar. Orada eşeklerden biri Jihoon’un sırtına da geçirdi ya kolunda sopa kırmasalardı iyiydi. Gansterler çocukları evire çevire döverlerken Daniel son model ortalığı yakan yıkan motoruyla geliyor ve tam Cüneyt Arkın edasıyla hepsini bir güzel dövüyor. Sevgili Seongwoo’da gayet masum elinde dondurmasıyla gelirken birden karmaşanın ortasında kendini buluyor Onlara siz gidin diyor ve bütün suçu üstlenip nezarethaneye giriyor. Daniel ise Jihoon’u motoruyla hastaneye götürüyor.

Ya senin oyunculuğunu yerim ya. Sana vuran eller kırılsın be Jisung omma

Şimdi buradan sonrası biraz karışık. Jihoon’un maçı var, kolu kırıldığı için maça çıkamıyor. Daniel’e nasıl box yapılacağını öğretiyor. Daniel, Jihoon’un yerine maça çıkacak. Burası bir dursun

Diğer yandan Minhyun ile Daniel Seongwoo’yu ziyarete gidiyorlar. Seonwoo’nun sicili yandığı için muhtemelen okula gidemeden okuldan atılıyor. Daniel burada motorunu satıyor. Parası ile Seongwoo’yu kurtarıyor. Seongwoo ise Daniel’in çok sevdiği motoru satmasından mustarip olup inşatta çalışmaya başlıyor. Aynı anda da Daniel maçta, yumruklar geliyor. Seongwoo ise yükleri taşımakta zorlanıyor ve derken Seongwoo merdivenlerden aşağı düşüyor!!! Aynı anda da Daniel nakavt oluyor. Ve ekrana gülümsüyor.

Klipte Daniel ve Seongwoo’nun çocukluklarına dönüp bitiyor.

Ben tam şöyle oldum:

İnşallah bu klibin devamı gelir, böyle çok yarım kaldı. Ong binadan düşerken yüreğim böyle hopladı. Benim aklımda sorular sorular.

Hikaye tam net detayla anlatılmamış. Diğer üyeler neredeyse gözükmüyor bile. Guanlin nerede, Sungwoon, Jinyoung, Daehwi, Jaehwan... Çok havada kaldı çoook. Ama şarkı çok güzel şakıyı çok beğendim. Klipte güzel de işte...

Klibi Türkçe Altyazılı izlemek isterseniz diye buraya bırakıyorum. Sevgilerle arkadaşlar 💝

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page