top of page

Kang Daniel'in Hastalığına Dair Tüm Güncellemeler


Bugün, yani 6 Aralık'ta güne kötü bir haberle başladık. Kang Daniel hastaneye kaldırılmıştı. Dün gece çok rahatsızlanmış. İlk başta hastaneye gitmek istememiş ama zorlamalarla gitmiş. Baş dönmesi, yüksek ateş, konuşma da zorluk çekiyormuş. Lakin Daniel iyi olduğunu söylemiş ve hastaneden çıkmak istemiş. Ama doktorlar ona müsaade etmemiş. Bir süre hastane kalmış en azıdan azıcık kendine gelene kadar.

Haber şu şekilde:

Kang Daniel şiddetli baş dönmesi ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı!

6 Aralıkta, Kang Daniel'in önceki gün yüksek ateş ve baş dönmesi geçirdiği bildirildi. 5 Aralıkta hastaneye gitti ancak durumu düzelmedikçe hastaneden çıkmasına müsade edilmedi. Bugün için planları iptal edildi ve şu an hastanede yatıyor.

YMC'den gelen resmi açıklama:

"Kang Daniel'in yaklaşmakta olan performansların öncesinde tamamen iyileşmesi için mümkün olduğunca dinlenmesini sağlayacağız" dedi. Gerekli tıbbi tedaviyi almış ve halen dinleniyor.

Daha sonra Daniel'in imza gününe katılmayı çok istediğine dair bilgiler geldi.

Kang Daniel imza gününe katılmak istiyor.

Bugün yapılacak imza günü ilgili olarak temsilci, nihai bir karar alınmadığını belirtti. Ymc temsilcisi, "Bu üyelerin hayranlarla yüz yüze görüştüğü bir etkinlik olacak, Kang Daniel en azından mekana katılmak ve fanlarını selamlamak için güçlü bir arzusu var. Bununla birlikte, sağlığı ilk sırada geliyor, bu nedenle karar vermeden durumunu izleyelim. " dedi.

Ancak Daniel oldukça ısrarlıydı:

YMC, Daniel'i imza gününe katılması için zorlamamış. Daniel, ısrarla katılmayı istiyormuş, sebebi ise çok uzakta yaşayan hayranların olması ve sırf onları görmek için imza gününe gelmeleri. Daniel basit bir selamlama yapmak için imza gününe gelebilirmiş.

Uzaktan onu görmek için gelen fanlarını düşünerek hasta haliyle imza gününe gelmek için çok fazla ısrar etmiş ve şirkette dayanamayıp izin vermiş ve Daniel imza gününe geldi. Konuşamıyormuş bile sanırım sesi kısılmış ama zorlanarak birkaç cümle etmiş. Daniel:

""Sağlığımı iyi yönetemediğim için özür dilerim. Hızlı iyileşeceğim ve programlarımızı yapacağım ve size tekrar iyi performans göstereceğim. Üzgünüm."

Daniel hakkında çıkan bir haber:

Kang Daniel, Kötü Sağlığa Rağmen Hayranlarla Buluşmayı Tercih Etti

Bugün erken saatlerde, Kang Daniel ağır baş dönmesi ve ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı, bu yüzden günün programlarının geri kalanı iptal edildi.

Bununla birlikte, bugün Wanna One üyelerinin hayranlarıyla yüz yüze görüşecekleri bir etkinlik düzenlendi ve YMC Entertainment, katılımı konusunda karar vermeden önce durumunu izleyeceğini belirtti.

Ajans şimdi başka bir açıklama yaparak "Kang Daniel'e dinlenmesini önerdik, ancak nihayetinde bu etkinlik için çok yol kat eden hayranlarını selamlamaya karar verdi" dedi.

"Baş dönmesine rağmen, hayranlarını görmek istedi. Etkinlikten ayrıldıktan sonra, dinlenmek için yurda dönüyor"diye ekledi.

Kang Daniel'in çabucak iyileşmesini umuyoruz!

Haberi ilk duyduğumda şirkete kızmıştım, çok çalışıyor ondan hasta düştü diye. ama anladım ki bizimkiler bunları tutkuyla yapıyorlar, fanlarını gerçekten çok seviyorlar. Bizde onları çok seviyoruz.

Daniel çabucak iyileş ama iyileşmen için dinlenmen gerek. Lütfen dinlen, lütfen...

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page