top of page

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YÜREĞİ GÜZEL ÇOCUK


Bugün 10 Aralık, Daniel'in doğum günü. Güzel kalplimizin, yüreği her zaman iyilikle dolu olan sevimli merkezimizin doğum günü. Genelde böyle şeyler yazmam, yazmayacaktım da. Ama Daniel olunca söz konusu, kendimi bu gönderiyi yazarken buldum.

Geçen sene bu zamanlar hayatımıza hayatta kalma şovu ile giren, pembik saçlarıyla yav hele bu kimmiş dedirten, gittikçe kendisine bağlayan Kang Daniel 22 yaşına giriyor.

Kendisi üç gün önce hastaydı, takip edenler bilir. Yüreğimiz söküldü geldi. Ama o hasta haliyle fanlarını selamlamak istedi. Israrlara rağmen geri dönmedi. İmza gününde yaptığı konuşmada bu zamana kadar doğum günü kendisi, annesi ve iki kedisi ile beraber kutladığını, bu kadar çok kutlama mesajı aldığına minnettar olduğunu söylemişti.

Ünlü olduğu için şımarmadı, hala alçak gönüllü, hala sevimli ve Jisung'un dediği gibi hala çocuk gibi. Gülümsemesi hala insanın içini ısıtıyor. Sevilmeye değer olan nadir insanlardan

Daniel'in fan cafe güncellemesinden bir kesit ~~

"Zaman çok hızlı geçiyor. Hala stajyer olduğum zamandan ve çıkış yaptıktan sonraki zamana. Ayrıca iki albümümüz ve sayısız ödülümüz var.Ancak, ben hala pembe saçlı bir çocukken, hata yaptığım için gösterildiğimde, yeni bir ailem olduğunda, çıkış yaptığımız gün süresince, ilk galibiyetimizi kazandığımız gün, hatta ilk deniz aşırı programımızın olduğu gün, yalnızca televizyonda gördüğüm sanatçılarla birlikte aynı sahnede durduğum an, Yılın Çaylağı ve 2017 En İyi Erkek Grup ödülünü aldığımızda. Aklımız vücudumuzu terk ettiğinde bu durumdan keyif aldık. Bizi bu denli mutlu eden ve her günümüzü çok özel yapan insanlar, Wannable'lar. Bizimle olduğunuz için çok mutluyum.

Wannable'lar <Sanatçıların övünmek istediği hayranlar>Bunu bu şekilde söylemek istiyorum. Wannable'lar herhangi bir zamanda ve her ne olursa olsun en şirin olanlar. Daima hepinizi kalbimde saklayacağım.Ben söylemezsem siz bilemezsiniz bu nedenle birazcık açıkladım.BEN. GERÇEKTEN. SİZİ. SEVİYORUM."

Seni güzel kalbinden öperiz, biz seni daha çok seviyoruz. Her zaman ama her zaman iyilikler seninle olsun, en güzeli hep senin olsun. Ve belki bunu bilmez duymaz ama bizde ONU.GERÇEKTEN.ÇOK.SEVİYORUZ!!

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page