top of page

Park Jihoon'un Ayağını Burkmasına Dair Güncellemeler


Evet sevgili arkadaşlar,

Yine acı, yine bir üzücü olayın güncellemeleri yazacağım.

Öncelikle olayın bundan 11 gün önce meydana gelmesi ve bizim bunu dün tesadüfen öğrenmemiz gerçekten çok hayal kırılığına uğrattı, hepimizi.

23 Aralık Busan konserinin olduğu zaman, Jihoon sol bacağını burkmuş ve acıyan bacağının üzerinde dans etmeye devam etmiş. Gece'de menajer ile acile gitmiş ve tedavi görmüş.

Hiçbir şekilde medyaya yansımaması, hiçbir şekilde resmi açıklama olmaması gerçekten üzücü.

Peki bizler bütün bunları nasıl öğrendik?

Konsere giden, Jihoon'un bir tanıdığının instagram hesabına yüklediği fotoğraftaki açıklamadan. Tabi ki şuan hanımefendi hesabını gizliye aldı.

Güncelleme şu şekilde:

"7 yıl sonra, Busan konserinde Jihoon ile karşılaştım. Her zaman parlayan çocuğun, nasıl fanların kalbinde parlayan büyük star olduğunu merak ettim. Performans sergilerken... hayranları tarafından çok sevildiğini hissettim. Bu destek beni etkiledi. Kuanlin ile de tanışmak büyük onurdur. Jihoon ve Kuanlin gerçekten kardeş gibi ve Kuanlin arkadaş canlısı.

Performanstan sonra Jihoon bileğini burktu. Kondisyonunun kötü olduğunu bilmiyordum. Onunla fotoğraf çektirdim... Özür dilerim. Daha sonra gece yarısı menajeri ile acile gitti.

Jihoon sıkı çalışman gerçekten iyi...! Sağlığına dikkat etmeni istiyorum. İstediğin şeyi yapman iyi bir şey. .. Umarım sağlıklısındır, zihnen de sağlıklısındır ve mutlulukla çalışırsın."

Daha sonra o gün çekilen fan videoları tarandığında Jihoon'un birkaç kez topalladığını ama sonra kimse fark etmesin diye koştuğu, arabaya binmeye giderlerken arabaya kadar koşup fanlara el sallayıp gülümsedikten sonra arabaya binerken sol ayağına basmaması dikkatleri çekti. Daha sonra hayranlar, YMC'den resmi bir açıklama istediler, Twitter'da bir tag başlatıp. Henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sadece bir fanın söylediğine göre; "Jihoon tedavi gördü ve daha iyi, bu yüzden endişelenmenize gerek yok" diye bir bilgi geldi o kadar.

Jihoon ağrıyan bacağını kendisi de gizledi bizlerden. Gülümsedi, dans etti. Hiçbir etkinliği kaçırmadan hepsine katıldı. Canı acısa bile...

Daehwi kulağı kanadığında, Kuanlin sahnede istiğfar ettiğinde, Daniel ateşler içinde yandığında ve Jihoon ayağını incittiğinde, hepsi gülümseyerek hiçbir şey yokmuş gibi bizi sakinleştirmeye çalıştırdılar. Onların bizleri önemsemesi güzel bir şey ama bu bizim canımızı daha da çok yakıyor.

4 gündür resmi bir programları yoktu. Umarım Jİhoon'da, diğer üyelerde güzelce dinlenmişlerdir. Ve her zaman sağlıklı olurlar hem bedenen hem zihnen...

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page