top of page

[MAKALE] Başlık: Kang Daniel'in yüksek ateşinin arkasındaki nedenler ne? - "Daniel Sendromu


Bir eğlence şirketinin plastik cerrahı, stilisti, koreografı ve diğer müzik yapımcıları olan resmi profesyonellere görüş danışmaya geldik. 2017 yılının müzik endüstrisinin ateşli ikonu Kang Daniel'i tanıtmama izin verin. Daniel Sendromu için her alandan profesyonelin kesin nedenleri var.

Wanna One erkek idol grubunun merkezi Kang Daniel gibi 2018 altın köpek yılına (Çin takvimine göre) uyan muhtemelen hiç ünlü yok. Köpek yılında doğmamış olmasına rağmen, köpek yavrusu güzelliği, göz kamaştıran harika sahne performanslarında parlak gülümsemesi, köpek yavrusu görünüşü, 1.80 boyu ve hayran olunası geniş omuzları ile köpek yılında doğan herhangi bir idolün ötesinde. Bu aralar, Kang Daniel müziğinde kendini kısıtlamıyor, fakat kendini başka kriterlerle de karşı karşıya bırakıyor. Kang Daniel Mnet'in Produce 101 Sezon 2 programında görüldü ve yarışmayı kazandı, bu yüzden Wanna One'ın merkezi oldu. Grup Ağustos ayında "canavar çaylak" olarak çıkış yaptı ve Daniel kesinlikle bir sendroma sahip ve diğer üyelerden daha çok ilgi görüyor. Tüm üyelerden, en dışa dönük olan o bu nedenle birçok kendisi kendisine ait reklamları var ve diğer kişisel çekimleri var ki o aynı zamanda varyete programlarının bir numaralı adayı. O Kang Daniel olağanüstülüğü ve Kang Daniel sendromu olarak bile adlandırılıyor.

Aralık ayında, doğum günü sıcak gündem oldu. Hayranları onun için New York Times Meydanı'nda reklam verdiler. Hatta Kore' deki Amerika Elçilik'i bile " New York Times Meydanı'nda onun için reklam veren hayranların Kang Daniel'i doğum günün kutlu olsun." diye tweet attı.

Farklı profesyonellerin yorumlarından, onun çekiciliğini ve gelecekteki zorluklarını "Kang Daniel Sendromu" olarak analiz edeceğim.

"Şu ana kadar bile, o hala şirketin personellerine mesaj gönderiyor" dedi onu önceden pratik yaparken izleyen bir resmi personel.

" 2014'te Kang Daniel'i ilk kez gördüğümde, biz 6 kişilik bir grupla dans ediyorduk. Göz göze geldiğimiz tam o anda, bir grubun merkezi olacağına emindim, gülümsemesi çekiciydi. Onun görünüşü, o zamanlar her idolün sahip olduğu türden değildi, ama onun köpek yavrusu görünümü etkileyiciydi. Sonra, gülümsediğinde, yakışıklı göründü. Dans ettiğinde ise, hareketleri keskindi. "İyi yapmak istiyorum." dedi. Yeni şarkı için kayıt yapmayı bitirmiştik ama bir takım sorunlarla karşılaştık, çıkış birkaç kez ertelendi ve sonra Produce 101 Sezon 2 'ye katıldı. "

" O stajyer iken, kadın personellerimiz tarafından sevildi. Her zaman parlak bir gülümsemeyle şirkete geldi ve bize her gün harika hissettiğini söyledi. O Busan’lı olduğu için ona yakınlaşmanın zor olacağını düşündüm, (Ç/N: Busan erkekleri zordur.) ama şaşırtıcı bir şekilde, diğer kişiler burada 4-5 yıldır olmalarına rağmen onlarla iyi anlaştı. Sonra, herkese karşı kibar olduğu için bu çocuğun kalbinin altından olması gerektiğini düşündüm. Şu ana kadar bile, hala şirketimizin personellerine mesaj gönderir. Eğer resmi menajeri ile karşılaşırsa, ona bir kaç saat sonra, " Beni performans sergilerken görmeye geldiğin için teşekkür ederim." diyen bir mesaj gönderir. "

- " Onun erkeksiliği masum yüzünün tam aksi"- Fatima'nın başkanı, güzellik uzmanı, plastik cerrahı olan Nam Gong Sul Min Kang Daniel'e bakıp yorum yaptı.

Kang Daniel çift göz kapağına sahip değil, gözleri büyük değil ama göz kenarları uzun olduğu için insanları etkiliyor. Gülümsediğinde, aşağı iniyorlar, hatta masumluğuyla 30'lu 50'li yaşlardaki kadınların annelik içgüdülerini tetikleyebilen, gençleri etkileyen masum bir imaj yaratıyor.

Onun en büyük çekiciliği, toy yüzüyle birlikte 1.80 cmlik boyu ve geniş omuzları olmalı. Filmler bile insanların ilgisini çekmem için zıtlıklara ihtiyaç duyuyor. Vücudunun erkeksi kokusu, yüzüne ve masum gülümsemesine zıt. Kang Daniel'in zıt çekiciliğini oluşturan bu faktör, aynı zamanda onu "yılın erkeği" yapan nedenlerden biri. 2018'de, onun çekiciliğinin çiçek açıp tuval üzerinde güzel bir resim haline gelmesini bile daha çok bekleyebiliriz. "

" 'Ottae' kelimesi insanların herhangi bşt kıyafette iyi göründüğünü ifade etmek için kullanılır " - Kang Daniel'in büyüsü üzerine yorum yapan stilist Han Hyeyeon.

Her ateşli trendi başlatan bir model o. Halk yalnızca tepeden tırnağa giydiği her şeye değil, aynı zamanda günlük hayatını da merak ediyor ve ilgili.

POV'un stilistlerinden birine göre, Kang Daniel 'ottae' nin ideal tanımı. Onun vücudu bir günde oluşabilecek bir şey değil. Kasları, uzun süre boyunca yaptığı dans pratiği süreciyle çok fazla gelişmedi, çok küçükte kalmadı. Uzun süre performans sergiliyor olmalarına rağmen, hala küçük vücut ya da kötü ölçülere sahip olan birçok şarkıcı var, bu sırada Kang Daniel uzun ve ölçüleri harika. Aslında, 20'lerinde olan birçok sanatçı takım elbise içinde iyi görünmez iken Kang Daniel her tür kıyafette doğal bir şekilde çekici görünüyor. Giydiği her şeyi bir kez giydiğinde ona özgü yapıyor. O resmi ve günlük kıyafetlere uyuyor. Onun tarzı da çok şık. Özellikle, ucuzdan en kaliteli markalara kadar her türlü kıyafeti alıyor ve onların içinde bir model gibi görünüyor. Hangi marka olurlarsa olsunlar, hepsi Kang Daniel'i kendi modelleri olması için istiyorlar. "

Harika fiziksel kondisyon, harika performans, bir yedek dansçı olarak tecrübelerden avantaj sağlıyor.

- Bir Prof., Kyungmoon Üniversitesi'nin koreografi, eğlence departmanı, performans uzmanı Hong Yongju, Kang Daniel'in derecesi hakkında konuşurken böyle dedi.

İlk olarak, onun fiziksel kondisyonu dans etmek için mükemmel. JYP ve aynı zamanda Rain oldukça uzun olduklarından hareketleri daha fazla his verir. Bu Kang Daniel'de de var.

Onun esnek vücudu harikulade yetenekleriyle birlikte, ama onun bebek yüzğ, çeşitli sözleri olan farklı şarkılarda performans gösterebilmesi bu onun ayrıcalığı. Performansta dans tek önemli faktör değil, yüz ifadeleri etkileyiciliğin yüzde 50'sini alıyor. İfadeler koreografinin bir parçasıdır. Ve Kang Daniel'in yüzü ihtiyaç duyulan yumuşaklığa, sertliğe ve seksiliğe sahip.

POV'un göstericilerinden, Kang Daniel her çeşit performansı özümseyebilen biri. Bu önceden yedek dansçı olmasından olabilir. Yedek dansçı olarak, o çeşitli dans türlerini öğrenebilirdi, çeşitlilik nedeniyle onun farklı derecelerinden enerji alınırdı. Onun neslinin diğer idollerinden tamamen farklı olarak, narinden güçlüye her türlü dans yapabilmesinin nedeni bu.

"Gelecekte, o top solo sanatçı olacak." - Sektörde çalışan bir kişi Kang Daniel hakkında konuştu.

Şarkıcı olmak için, hayran kitlesi çok önemli. Kang Daniel 20'lerinden 30'larına kadar olan hayranlarından büyük bir destek aldı, muazzam bir hayran kitlesi onun arkasında. 2018'in sonunda Wanna One'ın sözleşmesi bittikten sonra, gruptaki 11 üyeden başarılı olmak için en yüksek şansa sahip kişi o. Ah hayır, şimdi bile, solo sanatçı olarak, en yüksek pozisyonlar için hala rekabet edebilir.

Yeteneği Produce 101 Sezon 2'de ve Wanna One aktivitelerinde kanıtlandı. Her yaş grubundan sadık hayranları, herhangi bir sahnede performans sergileyebilmesi, onun mükemmel çeşitliliği onun değerli kaynağı. İyi rap yapabilmesi ve şarkı söyleyebilmesi de bir avantaj. Elbette, bir solo sanatçı olabilmek için, daha fazla rap ve şarkı söyleme pratiği yapmaya ihtiyacı var. Ama şimdilik, inanıyorum ki o müzik alanında kendini kanıtlamak için ne yapması gerektiğini biliyor. Daha önemli olan şey ise gelecek için iyi bir konseptinin olması.

Çeviri: MinSe

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page