top of page

Bae Jinyoung Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Evet, sevgili arkadaşlar bu kısımda da miniğimiz Bae Jinyoung hakkında bilgileri toplamış bulunmaktayım. Keyifli okumalar dilerim~~

DİKKAT: 18 yaşınızdan büyük iseniz kendinizden küçük birine ilgi duymanız olasıdır.😂

Jinyoung 18 yaşında tam bir beyefendidir. Yüzü küçük olduğundan lakabı "Sodu" yani küçük kafadır.

Tam bir Karaoke bağımlısı. Duygusal şarkıları çok seviyor. Eski şarkıları biliyor.

Sinirlendiğinde ya da heyecanlandığında kelimeleri yanlış telaffuz ediyor. Mesela "Çega" diyecekken "Coga" diyor. (Kendiniz görmek için hemen şuraya tıklayıverin 😚)

Kendisi bir abi. İki tane küçük kardeşi var ve onlarla çok güzel ilgileniyor. Jinyoung bizim için Maknea linedan miniklerimizden birisi ama o aslında evin en büyüğü.

Wanna One'in konuşma grubu varmış bizim whatsapp gibi, hangi uygulama olduğunu bilmiyorum muhtemelen Kakao Talk'tur. İşte o grupta Jinyoung hiç konuşmuyormuş. Sadece ertesi günün programını öğreniyormuş.

Jinyoung'un üniversite eğitimi almak gibi bir hayali var. Şu an lise son öğrencisi ve seneye üniversite sınavına girecek.

Produce 101'in ilk bölümünde sürekli yere baktığından dolayı kendisine deep dark denildi. Hani derinlerde yaşayan gibisinden. Bence hiç deep dark değil aksine parıl parıl hehe

Çok utangaç. Utangaç ama yani sexy dans söz konusu olduğunda hiç kaçınmıyor. Bak bak bak hareketlere bak

Çok konuşmaz ama konuşunca da çat çat. Hiç lafını esirgemez. (Eğer Jinyoung'un böyle pat pat konuştuğu yeri görmek istiyorsanız ben size yine video önereyim: Wanna One Comeback Özel: Konuşma Zamanı ) Hayır canım kendi reklamımızı yapmıyorum aaaa yapar mıyım öyle şey 😂😂

Minhyun'un dediğine göre Jinyoung onlara abileri gibi değilde arkadaşları gibi davranıyormuş.

Oldukça havalı görünmek için uğraşır ama bu onun minik bir bebek olduğunu değiştirmez

Rica ediciiim "ddak ddak" aegosunu unutmayalım

"Beautiful"da "I miss you so much" kısmında ne kadar çok geliştiğini hepimize gösterip kendisi ile gurur duymamızı sağlamıştı

Üyelerden Daehwi ile yakın olduğunu teee P101'den biliyoruz zaten ama bazen ikisi didişiyor ve ne yalan söyleyelim o kadar komikler ki bizler gülmeden edemiyoruz. (nasıl didiştiklerini anlattıkları videoyu görmek istersiniz diye linki ŞURAYA iliştiriveriyorum)

Hazır diğer üyeler ile arkadaşlığından bahsetmişken Wanna One Zero Base'de korku filminden dolayı korkup Minhyun'un yanına gelişini ve Minhyun'un onu nasıl sarıp sarmaladığını eklemeden geçemeyeceğim.

Şimdi diğer üyeler ile arkadaşlığından bahsettik ama burayı WinkDeep'e dönüştürmeden bırakmalıyım bence 🤐

Konumuza geri dönecek olursak Jinyoung'un gerildiği anlara çok şahit olduk ve gergin anında bile başarılı olduğuna da şahit olduk. Jinyoung bence harika ama harika yeteneklere sahip.

Ayrıca Jinyoung'un karidese alerjisi varmış

Jinyoung'un baldırları 53 cm ve hepsi kas hani söylemiş olalım. 😄 Futbolu çok seviyor ve koşmada iyi

Üyeler diğer üyeleri hayvana benzetirken- mesela Danik bir köpek yavrusu işte ne bileyim Jisung bir penguen gibi- Jinyoung'u manga karakterlerinden Shaoron'a benzetiyorlar.

Ayrıca kendisi belirttigine göre uyumadan önce sosyal medyayi kontrol ediyormuş. ( Bizde kontrol ediyoruz yaklaşık iki saat falan 😂 )

Yeniden doğmak isteseydiniz hangi üye olarak doğmak istersiniz sorusuna Seongwu, Daniel, Sungwoon ve Daehwi "Jinyoung" cevabını vermiş.

Böyle heyecanlandığında, mutlu olduğunda çok tatlı olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Zeo Base'de Jihoon ve Daehwi ile paraşüte gittiklerinde bir Jinyoung'a bir de Jihoon ve Daehwi'ye bakalım

Birde imza günlerinde fanlara bakışını görelim ve eriyelim❤️❤️

Artık gönderimizin sonuna geliyoruz. Sevgili Jinyoung bu zamana kadar kendini çok aştı ve inanıyoruz ki daha da çok gelişecek. Her şeyin onun gönlünce olmasını ve daima çiçekli yollarda yürümesini diliyoruz ve sevgili okur sende daima çiçekli yollarda yürü ❤️

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page