top of page

Wanna One’ın Dağılmasına Dair


Wanna One’ın dağılması ile ilgili resmi açıklama sonunda geldi. Söylenene göre Wanna One ödül törenlerine katılıp sonra dağılacakmış. O da Ocak ayına tekabül ediyor. Yani seneye bu zamanlar elimizde bir mendil ağlıyor olacağız muhtemelen Wanna One şu an biraz ara verdi. Yurtları taşıyorlar falan haftaya kadar da programları da yok. Muhtemelen yeni albüm hazırlığındalar. Bu ara hepimize aynı şeyleri düşündürdü. Wanna One dağılınca ne yapacağız. Çoğumuz dağılmasın dedi yine birçoğumuz dağılmalı çünkü şirketlerinde onları bekleyenler var dedi. Resmen yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.

Wanna One’ın dağılmasına gönlüm razı değil, kesinlikle istemiyorum. Ama biliyorum ki böyle bir şey mümkün değil.

Üyeler için oldukça endişeleniyorum yani şurada bir haftadır onları görmüyoruz ve çıldırmış durumdayız. Merak ediyoruz neredeler diye, özlüyoruz. Ama seneye ne olacak, çoğu hemen çıkış yapamayacak bile. Bazıları 9 kişilik gruplarla çıkış yapacak. Bazıları oyunculuğa yönlendirilecek. Ve hepsi farklı farklı zaman dilimlerinde olacak. Bir Wannable olarak, 11 üyeyi çok seven biri olarak bu o kadar zor bir durum olacak ki. Bir proje grubuna bu kadar bağlanmak bizim hatamız. Bu kadar çok bağlamakta Wanna One'ın hatası.

Geleceği en garanti olan Minhyun, Nuest'e geri dönecek. Daniel muhtemelen solo çıkış yapacak. Ama diğer üyelerin geleceği hiç belli değil. Fantagio şu an büyük bir krizin içinde. Maroo zaten Jihoon'a çıkardığı zorluklarla biliyoruz. Cube yine bir nebze iyi. Brand New'de MXM grubuna Daehwi ve Woojin'i ekler. Belki başka üyede ekler. Jaehwan bir şirket ile sözleşme imzalamış. Ama ona sola vermezler Jaehwan'i farklı bir gruba dâhil ederler. Ne zamana hazır olursa artık. Jinyoung ne yapacak? C9 adlı şirket Jinyoung'a nasıl bir gelecek hazırladı. Sungwoon'un da grubu var, Hotshot ama onlarında gelecekleri belli değil. Taehyun JBJ'de, Timoteo'da şu an The Unit'te ve yüksek ihtimal ilk 9'a girip çıkış yapacak. Peki, Sungwoon ne yapacak? Yoon Jisung zaten 28 yaşında, en geç 30'unda askere gitmesi lazım ve Kore'de askerlik 2 sene. Geri döndüğünde bir grubun üyesi de olamaz. O zaman Jisung'a ne olacak?

Peki, bize ne olacak? İşte bu yüzden keşke dağılmasalar. Yine bir umut ben bekleyeceğim. Şubat ayı geldiğinde "Şok Wanna One dağılmama kararı aldı" diye bir haber görmeyi umut ederek yazımı sonlandırıyorum.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page