top of page

Produce 101 Serüveni - Park Woojin

Bu başlık altında Woojin’i derin bir incelemeye almayı planlıyorum. Umarım sonuna kadar okursunuz. Keyifli okumalar dilerim.

Produce 101’in daha ilk çekimlerinde Brand New stajyerleri oldukça dikkat çekmişti. Gerek hırsları gerekse kendilerine güvenleri olsun hepimizde oldukça büyük merak uyandırdılar. .

Daehwi’nin bestelediği Welcome to Hollywood adlı şarkı BoA ve eğitmenler tarafından tam not almıştı.

İşte o zaman Woojin A sınıfına gitmişti, tekrar değerlendirmede de yine A sınıfında kaldı.

A sınıfı olarak Nayana sahnesinde avantaj elde edenlerden olmuştu.

Park Woojin ikinci değerlendirme Grup savaşı değerlendirmesinde 2 PM’den “10 out of 10” şarkısında lider rolündeydi.

O zamanlar Taehyun ile azıcık kala kavga çıkacak gibi olmuştu. Tabi ki ben o zamanlar gülüp geçmiştim. Arada bir anlaşmazlık vardı ve bu ekrana çok komik olarak yansımıştı :) O olayın kahramanının Woojin olduğunu çok sonradan fark ettim.

Produce 101 Grup değerlendirmelerinde dikkati eken performanstan biri olan “10 out of 10” seyirciden oldukça iyi tepkiler aldı.

Hala kulaklarımda sanki “SEXY LADY OH MY BABY”

Bu performans onu 75’ten 38’e yükseltti ve beşinci haftada yani ilk elemelerde 24. Sıraya yerleşti.

Sonraki değerlendirme konsept değerlendirmelerinde dansı seçti ve birinci, ikinci, dördüncü, beşinci ve altıncı sıralamalara sahip üyelerle birlikte “Get Ugly” performansı için takım oldu.

Yirmi dördüncündü sırada olduğu için çok fazla baskı hissetti. Her şeye rağmen harika bir performans sergileyerek takımda 1. sıraya yerleşti

O bile buna çok fazla şaşırdı. Dans genelinde ise 3. Sıraya yerleşti. Bir sonraki hafta sıralaması 16’ya yükseldi.

Dördüncü değerlendirme konsept değerlendirmesinde herkesin çok istediği Never şarkısının ana rapçisi oldu ama bu dönem onun için oldukça zordu. Vücudu bu sürece dayamamış hasta olmuştu. Kendisi şu şekilde anlattı: Vücudumun durumu iyi değildi, vazgeçmeyi bile düşündüm ama ulusal yapımcılarımızın desteği ile devam edebildim. Vücut kondisyonunun iyi olmamasına rağmen Never’da bir efsane oldu. Harika rapi, dansı, sahne hakimiyeti harikaydı. Performanstan sonra Kwon Seung Jae (dans hocası) ‘den “Woojin-ah harikaydın” diyerek övgü bile aldı. BoA ise “Gerçek bir idol grubu izliyormuşum gibi hissettim” dedi. Sahne de yapılan oylamada 35 kişi içinden 3. oldu ve onuncu haftanın sırlamasında 6.olarak final değerlendirmesine gitmeye hak kazandı.

Final değerlendirmesine gelindiğinde Woojin’in dans ve rap yeteneklerini kabul etmeyen kimse yoktu. Harikaydı ve sahnede daha da harika oluyordu.

Final de “Hands on me” de ana rapçi olarak performans sergiledi. Sahne boyunca hâkimiyetini kaybetmedi, yetenekleriyle bizlerin kalbini çaldı.

Finalde 6. Sıranın sahibi olarak Wanna One üyesi oldu.

Busanlı olması, Seul lehçesi ile konuşurken zorlanması, Produce 101 boyunca çektiği self-cam ‘ler, kelimeleri yanlış telaffuz etmesi, her biri onu sevimli yapan şeyler. O zaman sevgili Jihoon’un da dediği gibi, Oppa sign please. ~~~

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page