top of page

Produce101 Serüveni -Hwang Minhyun

Produce 101 serüveni serimize İmparotor Hwang Minhyun ile devam edelim.

Arkadaşlar hepimizin bildiği üzere Minhyun Nuest grubunda idi. Pledis şirketinin altında 2012 yılında face ile çıkış yaptı. Başlarda çok başarılı idiler. Ama sonlara doğru başarı grafikleri aşağı doğru indi malesef. Nuest büyük bir erdem gösterip başarısızlığını kabul ederek tekrar baştan başlamaya kabul etti ve Produce 101'e katıldı. Neden büyük bir erdem diyorum? Çünkü herkes bunu kabul edemez. Kendinizi onların yerine koyun. Basit şekilde söyle düşünelim. 6 sene tip okudunuz. Sonra tekrar 6 seneyi baştan okumaya karar verdiniz. Kolay bir şey değil değil mi? Bir kere Nuest bu kararı için bile bütün Tebrikleri almalıdır.

Tabiki bu durum Produce 101'e konu oldu. Zaten çıkış yaptıkları için hali hazirda fan kitleleri olduğunu bu yüzden fazla oy alacaklarını söyleyen bir sürü haber, yorum vs şeyler vardı. Ama şimdi düşününce sevgili arkadaşlar Kore'de genel olarak grupların ömrü 7 yıl. Nuest çıkalı 6 yıl olmuş. Ne yapsın bu çocuklar 22 yaşlarında emekliye mi ayrılsinlar? Tepkiler belki gerekliydi belki gereksizdi bilmiyorum ama Nuest için daha iyi bir alternatif olsaydı onlar onuyapardı. Hepsi defalarca produce 101 'in kendilerinin son şansı olduğunu söyledi.

6 yıllık kıdemli oldukları için onlardan beklentide çok fazlaydı. Beklenti fazla olunca Nuest'te baskı arttı ve performansları sırasında pek fazla yanlış yaptılar. Ne yazikki sınıf değerlendirmeleri beklenenin altındaydı. Minhyun o zaman C sınıfına gitti.

Nayana sahnesi için yeniden değerlendirme de D sınıfına düştü. Bu herkes için valla benim içinde şok oldu. Minhyun'un sınıf atlayacagini herkes düşünmüştü. Ama o kameranın karşısında böyle put gibi durdu. Heyecandan mi stresten mi bilmiyorum ama gerçekten şok ediciydi.

İkinci değerlendirme grup savaşlarında Daehwi den sonra şanslı olduğu için kutudan adı çıktı ve ikinci grubu o kurdu. Gerçekten akıllıca kurdu grubu. Sorry Sorry takımı Produce 101 'in en iyi takımlarından birisiydi.Takımın hepsi son 35'e kalmayi basardi, besi son 20'ye ve dördü ilk 11'e girmeyi basardi. Düşünün yani ne kadar iyi bir takım 😇😇😇

Üçüncü değerlendirme de Minhyun Downpour'u seçti. Bal gibi vokali ile hepimızı büyüledi. Zaten bu performansta Produce 101 ' in en iyi performansları arasında. Beş kişiden dördü şu an Wanna One üyesi 😄😄😄

Dördüncü değerlendirme Minhyun için Efsaneydi. Never in merkezi olarak sahne aldı. Başta ki şu donus işte bu dedirtti herkese.

Never da olan bütün üyelere yazdım Minhyun'a da yazayım Never tam bir Efsaneydi ve Minhyun'un bunda rolü çoktu.

Son final değerlendirmesinde Hands On Me’de yer aldı. Vokal ile görselliği ile yani böyle tam tekmil her şeyiyle çok iyiydi.

Minhyun'u Nuest'ten ayrı düşünemeyiz. Şahsen ben kendi adımca Nuest üyelerinden kimsenin ilk 11'e gireceğini düşünmüyordum. Korelier Nuest i ayırmaz finalde hepsi elenir. Nuest olarak geri dönüş yaparlar diyordum. İlk 11'in dokuzunu tutturmuş biri olarak benim ilk 11'imde ne Minhyun be Jonghyun vardı. Bu onları sevmediğim anlamına gelmez tabi ki yanlış anlaşılma olmasın. Ama gel gelelim Minhyun Wanna One üyesi oldu şikayetçi miyim tabi ki ASLA! Sadece Minhyun'u Nuest'ten gelin almışız gibi hissediyorum 😂😂😂

Benim burada bahsetmek istediğim başka bir şey daha var. Never dan sonraydi galiba. Nuest geçen sene bir falci ya gitmiş. Falci demiş ki gruptan 4'unuz birbirine rakip olacak ve içinizden sadece bir kişi başarılı olacak. ( bu metin baya uzundu ama beynimde zaman aşımına uğramış hepsini tam hatırlayamadım.) Falci nin dediklerini okuyunca bir çoğumuz o kişinin Jonghyun olacağını düşündü ama sonuç minhyun oldu. Hepiniz şimdi o falci ya gitmek istiyor değil mj? 😂

Faldan tahminden bahsetmiş ken Minhyun'da bu konuda baya yetenekli. Never de yeniden grup olurken grupta kalmaları gereken kişileri oylamalari gerekiyordu. Minhyun dedi ki nedense sonuc benim sıraladığım gibi çıkacak ddi ve gercektne hepsini tutturdu. Bundan dolayı da Hwang Gailang la kabini aldı.

Minhyun ilk 11 e dokuzuncu sırada girdi. Ama o gün çok ağladı. Mutlu da olamadı. Bir Tuhaf kötü hissetti. Nuest hepimızı üzdü ya. . .

Nuest in bundan sonra daha başarılı olacağını hepimiz biliyoruz değil mi olmasalar bile ( belki sirket yuzunden) en azından halka yeteneklerini kabul ettirdiler.

Hepsine canı gönülden başarılar diliyor, bu yazımı da burada sonlandiriyorum.

Sevgi ile kalın dostlar :)

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page