top of page

Produce 101 Serüveni - Lee Daehwi

Merhabalar bugünde tatlı baş belası ikinci maknemiz Lee Daehwi’den bahsedeceğim.

Brand New Music stajyerleri programın ilk anından itibaren dikkat çektiler. Çünkü BNM rapperlar ile ünlü bir şirket ve bu çocuklar BNM’in yetiştirdiği ilk idoller. BNM çocukları arasında da aegolarıyla sürekli dikkat çeken minnak Daehwiydi tabi ki.

Heyecanlanıp Woojin’i dürttüğünde Woojin’i korkutmuştu, hahaha :D

Aslına bakarsanız Daehwi’yi ilk gördüğümde bu kadar yetenekli olacağını düşünmemiştim. Welcome my Hollywood’u kendisi bestelemiş. Şarkı da bizzat kendisi yüksek notaya da çıktı.

Dans desen harika falan. Zaten pr videosunda yaşının küçük olmasına rağmen yeteneklerine güvendiğini söylemişti. Böylesine yetenekli bir çocuk tabi ki A sınıfına gitti.

Lee Daehwi biliyorsunuz Nayana’nın merkezindeydi. Merkez seçimi için A sınıfındaki stajyerlere performans hakkı verildi ve 101 stajyerin seçtiği kişi merkez oldu.

Nayana dansı için bütün stajyerler çok çalıştı ama o merkez olduğu için daha çok çalıştı. Nayana’nın bitiş pozunu ise şöyle yaptı:

Kendi anlattığına göre kendisinden sonra bütün yakışıklı çocuklar gösterildiği için kendisini çok çirkin hissetmiş ve bu tür yorumlar almış. Bu yorumlara tekrar geleceğim.

Gurup değerlendirmesinde ilk merkez o olduğu için ilk takımı kurma hakkı ona verildi. O da nayana sahnesinde en son gösterilen kişileri gruba aldı. Aslında bu bir stratejiydi. Nitekim Produce 101 hayatta kalma oyunuydu. Bazıları bunu zekice buldu bazıları ise ukalaca. Nefret yorumlarının ardı arkası kesilmesi. Çirkin, ukala, kibirli, kendini beğenmiş falanmış filanmış…

Şimdi biz bunu yazıp geçiyoruz ama 16 yaşındaki bir çocuk için bu büyük bir travma. Performanstan sonra bu kötü eleştiriler Daehwi’nin gülen yüzünü soldurdu. Çok konuşmamaya başladı. İçine kapandı

5. bölümde ilk sıralama duyurusunda 5 sıra düşüp 7. olunca herkes şaşırdı. Lee Daehwi:” Hala çok eksiğim ve yayınlarda hoş gözükmeyebilirim ancak daha fazla çalışacağım ve iyi bir görünüm sergileyerek herkes tarafından sevilen bir çocuk olmak için çok çalışacağım. Beceriler ve ahlakı daha olgun ve daha yetişkin bir Daehwi olmak için çok çalışacağım.” dedi. Söylediği cümleler onun eleştirileri dikkate aldığının kanıtıydı. Nitekim Daehwi dediği gibi yaptı ve hepimizin sevgisini kazandı.

Şimdi burada birazcık eğlenceli şeylerden bahsetmeyi planlıyorum. Produce 101’e biliyorsunuz ki NUEST katıldı. NUEST ilk kez sahneye girdiğinde Daehwi Baekho’dan işte böyle korkmuştu:

İkinci değerlendirme Avengers takımının rakip takımı Baekho’un takımıydı. Baekho hepsini bilek güreşinde takır tukur yendi. Ama performans sırasında çok ciddiydi. Jihoon ile Jinyoung’un beraber yaptığı yüksek notada provalarda Daehwi’de katıldı. Tabisi Baekho’dan kaçmadı. Baekho onları uyardı. Daehwi Baekho’dan daha çok korkmaya başladı :D

Üçüncü değerlendirmelerde Daehwi ile Baekho aynı takıma düşünce bizim oğlan hahahahah :D

Neysem sonradan tabi ki yanlış anlaşılma düzeldi. Baekho korkunç gibi gözüken tatlı bir hyungtu. Ama “Playing the fire” şarkısını düzenlerken Sewoon ile Baekho bayağı zıtlaştı. Ve bu akıllı çocuk arayı sakinleştiren kişi oldu.

Aralarındaki tatlı yanlış anlaşılma ise artık esprilerine malzeme oldu. Hatta Super Hot’ın koreografisine bile koydular. Çok tatlılar değil mi?

Daehwi’nin Produce 101’deki serüvenine dönersek Playing the Fire şarkısında yeteneklerini sergiledi başarılı oldu.

Dördüncü değerlendirme de Never şarkısındaydı. Ve Never gerçekten de efsaneydi. Never üyeleri resmen efsane yazdı, hepsi yani.

Son değerlendirme final sahnesinde Super Hot ile sahne aldı. Ben şahsen Super Hot’ı daha çok sevdim. ~~She is hot, super hot, nananananana yeah ~~

Daehwi her sahnenin hakkını verdi. Eksik olduğu, başarısız olduğu tek bir sahne bile yoktu. Hatta Yumi hoca bir grupta mutlaka ihtiyaç duyulan birisi diye bahsetmişti kendisinden.

Hele hele şuna bakın hele sexy olmasını da biliyormuş 😭

Birde Daewhi nasıl korkuyormuş bakalım mı? Bölüm 5, gizli kamera şakasından 😭

Daehwi’nin genel olarak sırlamasına bakarsak:

  • 1 Hafta 3

  • 2 Hafta 3

  • 3 Hafta 2

  • 5 Hafta 7

  • 6 Hafta 10

  • 8 Hafta 4

  • 10 Hafta 10

  • 11 Hafta 3

İlk 11’den hiç düşmemesine rağmen sıralaması çok değişkenlik gösterdi. Bu yüzden çok gerildiğini söylemişti.

Ama o Wanna One üyesi olmayı başardı. İyiki de başardı.

Çiçeki yollarda yürü be güzel çocuk 🌸🌸🌸

Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama Daehwi hakkında son bölüm bir şey daha öğrendik. Aslında daha önce de anlaşmıştık ama ekrana yansıyandan bahsediyorum. Produce 101 üyelerden ailelerine mektup yazmasını istedi. Daehwi ise mektubuna “Beni cennetten izleyen sevgili babam~” diyerek başladı. Hangi ırka, dine, dile sahip olursanız olun, dünyanın neresine giderseniz gidin ACI kelimesinin karşılığı aynıdır.

Bu sahnede biliyorum ki hepimiz ağladık ağlamasak bile gözlerimiz doldu. Hep gülen, akıllı birisi ama annesini görünce “annee~~” diyerek ağlayan küçük bir çocuk aslında…

Sevgili Wannable’lar Daehwi’yi seviyor musunuz?

-Evet

-Nasıl

-Magu Magu

Sevgi ile kalın dostlar.

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page