top of page

Produce 101 Serüveni Kang Daniel

Merhabalar sevgili Wannable ailem,

Bugünkü yazımda Kang Daniel’in Produce 101 boyunca neler yaptığını inceleyeceğiz. Keyifli okumalar dilerim.

Kang Daniel, MMO şirketinin stajyerlerinin en küçüğüydü. MMO deyice aklınıza hemen çok konuşmaları geliyor geliyor değil mi? Benim de öyle :)

İlk bölümde bolca ekran görüntüsü alan MMO stajyerleri birlikte birincilik koltuğuna oturup bir daha ne zaman oturacağız canımm dediler. Kang Daniel birincilik koltuğunun şöyle kenarına oturuverdi. Yine birinci bölümde Jelyfish’in stajyeri içeri girdiğinde Sejong (Birinci sezonun ikincisi) hakkında konuşmaya başladılar. Sejong’a insanların GodSejong dediğini ve keşke bana da öyle deseler diye de dinlendirdi, God Daniel.

Sonra içeri modellikle ünlü YG K+ stajyerleri girdi. Baya uzunlardı. Daniel dedi ki “Ben oturuyorum, onlar çok uzun” :D Hemen hemen her stajyer hakkında konuştular. Yani bir çayları çekirdekleri eksikti vesselam :) MMO’nun performans videosu azıcık gösterildi. Üyelerin hangi sınıfa nasıl gittikleri ekranda yer almadı.

Kang Daniel B sınıfına gitti. Aslında Daniel rap pozisyonunda. B sınıfında Nayana vokal dersindeyken rap pozisyonunda olan bir stajyer Nayana şarkısını neden söylediklerini onların rapçi olduğunu ve raplerine göre değerlendirilmeleri gerektiğini söyledi.

Daniel ise orada “Bence idol her şeyi yapabilmeli” dedi. Ve halkın gözünde yükseldi.

Daniel deyince aklımıza küçük Woojin geliyor. Woojin P101’in en küçüğüydü. Woojin performans sergilemeden önce gidip ona sarıldı. Sonra ikisi de B sınıfındayken Daniel Woojin’e dansı öğrenmesi konusunda çok yardım etti.

Yeniden değerlendirme de ikisi de A sınıfına gittiler. Woojin Daniel’i görünce çok mutlu olmuştu. Daniel her zaman için çevresindeki insanları önemseyen bir yapıya sahip. Bu da gerekten takdir edilesi bir davranış.

A sınıfındayken merkez seçimi için A sınıfında olan üyelerin performans sergilemeleri istendi ve süre bir saat olarak belirlendi. O zaman Jisung Daniel’e demiş ki: “Yaaa! Sende yapabilirsin! Daehwi’yi Samuel’i yenip merkez olabilirsin”. Daniel’de gaza gelmiş. :D

Ama rapi ezberlemeyi unutmuş. Bence onlar konuşmaktan rapi ezberlemeye fırsat bulamamışlardır ya neyse :D Daniel elindeki kağıttan okuyarak rap yapıverdi işte :D O zaman merkez seçilmedi ama şimdi hep merkez ;) :D

Bir sonraki değerlendirme Minhyun tarafından seçilerek Sorry Sorry takımında yer aldı. Sorry Sorry zamanında gribe yakalanmıştı ama yine çalışmalara devam etti.

Daniel’e baktığınız zaman gerçekten uyumlu birisi olduğunu göreceksiniz.

Sorry Sorry’nin puanlanması yapıldığında takımdaki en düşük oyu Daniel aldı, otuz küsur bir şeydi. O zaman buna çok üzülmüş. Hatta vazgeçmeyi bile düşünmüş.

Üçüncü değerlendirme de Avengers takımının lideri oldu. Lider olmak istediğini kendi şirketinde en küçük kendisi olduğundan bir daha lider olmaya fırsat bulamayacağını söyledi.

Merkez seçiminin başladığı sırada Jihoon ve Samuel ellerini kaldırdılar. (Sıralamada Jihoon birinci Samuel ikinciydi). Sonra Woojin çekinerek elini kaldırdı, bende dedi. Daniel o zaman Woojin’in kolunu tutup daha da kaldırdı ve dedi ki “Elini düzgün kaldır, neden güven eksikliği yaşıyorsun” dedi. Yahu çok havalı değil mi? :D Bu hareketi o kadar güzel yorumlar aldı ki, herkes onu tebrik etti bu davranışından dolayı.

Lider olarak koreografiyi kendisinin hazırlaması gerekiyordu ama kesinlikle ortaya bir şey çıkmıyordu. Çünkü Samuel ve Woojin’de koreografi hazırlamaya yardım ediyorlardı ve Daniel’in de ilk koreografi yapışıydı. İşte öyle olmasın şöyle olsun, şunu ekleyelim bunu çıkaralım derken zaman akıp geçti.

İlk değerlendirme için Kahi’nin karşısına çıktılar. Karmaşıklığı görünce Kahi’de lider olaraktan Daniel’i azarladı. Daniel nasıl mahcup oldu ama. Durumu Kahi’ye anlattı. Kahi’de “çok fazla aşçı suya bastırıyor” bu ne demek biliyor musunuz? Şu an hepimiz tam böylesiniz. Liderinizin sözünü dinleyin dedi. Dersten sonra tekrar toplandılar.

Daniel’in ilk lider oluşuydu. Farklı fikirleri bir araya toplamakta sıkıntı çekiyordu. Neyse ki grup ile uzlaşmaya varıldı ve koreografi ortaya çıktı.

Get Ugly sıralama sonuçlarını Ong ile el ele tutuşarak bekledi. Daniel sıralama bu sefer de beşinci olmuştu. Ahh deyiverdi.

Daniel’in olayları burada bitmiyor tabi ki arkadaşlar. Bir sonraki değerlendir konsept değerlendirmesi için ulusal yapımcılar oy kullandı biliyorsunuz. Daniel’de istediği şarkıyı dışardan birine söylemiş o da fanlar arasında yayılmış Daniel bu şarkıyı istiyormuş buna oy verelim diye. Tabi bu duyuldu.

Duyulunca BoA herkesin içinde onlara ceza verdi ve açıkta kalan şarkılara yerleşeceklerini söyledi. Daniel orada çok üzülmüştü ve özür diledi. Open Up takımına gitti. Ama gerçekten olan olaylardan dolayı çok üzgündü.

Open Up takımının da lideri olarak seçildi. Toplam takımda 12 kişi var. Altı altı bölünüp çalışıyorlar. İşte birinci takıma Daniel dansı öğretirken diğer takım vokal çalışıyor ve haliyle öğrenemiyorlar. Daniel ama diyor ki bu sefer güzel liderlik yapıyorum. Harikayım ooo müthişim falan :D

Yine Kahi’nin karısında ilk performansı gösteriyorlar. Birinci takım müthiş sıra ikinci takıma gelince vasat :D Daniel’in orada verdiği tepki çok tatlıydı. Sorun anlaşıldı ve hep beraber performans sergilemeye başladılar.

Sen müthiş bir detaysın :)

Amma ve lakin elemelerde takımdan sekiz kişi ayrıldı. Yerine gelen Yongmin, Seonho ve Haknyeon’a koreografiyi baştan öğretmek, şarkıyı tekrar düzenlemek zorundaydı. Burada baya olaylar oluyor ama geçiyorum.

Performans zamanı Daniel merkez değildi ama göze en çok çarpan üye oydu.

Mimikleri duruşu şu bacak dansı falan harika.

Open Up’ın videosunu erkek kardeşime izlettim. Kardeşim, bilirsiniz Korelilerin hepsi aynı birbirlerine benziyor diyen tiplerden. O bile Daniel’i çok beğendi. Favorisi oldu :D

Open Up takımı haberlere bile çıktı, tartışmaları hiç eksik olmadı. Valla kazanları baya kaynattılar.

İki Kang başardı (Kang Dongho ve Kang Daniel). Vay gözlerimi ondan alamadım gibi yorumlarla Kang Daniel baya övgü aldı ama.

Kang Daniel konsept değerlendirmesinin birincisi oldu ve 100000 oy aldı fazladan. Ve sıralamada da birincilik koltuğuna oturdu.

Birincilik için adayken diğer adayda Jihoon. Konuşmasında Jihoon’u övdü. Bilmiyorum bu sizin dikkatinizi çekti mi ama benim çekti. Yanında rakibin var ve sen onu övüyorsun vallahi müthiş değil mi? (Tabi ki şimdi ölümüne kankalar :D )

Onuncu bölümde istediğini söyle diye bir kısım vardı. Daniel orada zamanında sürdüğü kırmızı rujdan bahsetti.

Onun kırmızılı dudaklarına baya yorum gelmiş o yüzden açıklama yapmak istemiş. Ona Jisung hyung’u demiş ki “Manyak güzel görünüyorsun” o da inanmış yine :D

Diyor ki bir teyze gibi gözüktüğümü görünce şok oldum :D

Final sahnesi için şarkı seçimleri yapılıyor. Son sıradan başlayarak herkes olmak istediği pozisyonu seçiyor. Daniel birinci olduğu için son seçimi o yaptı.

Kendisi rapçiydi ama daha önce hiç P101’de rap yapmadı, rap yapmak istiyorum dedi. Ama sadece Super Hot’ın ana vokali boştu. Rap seçenleri alıp oraya koysa, çocuklara bakıyor rapçilerin hepsi üzgün :D

Sungwoon’u Super Hot’ın ana vokaline koyup kendisi de Hands On Me’nin alt vokal bir’e koydu. Sungwoon bizim Sungwoon :D ana vokal olduğu için Daniel’e teşekkür etti. Başkası için fedakârlık yapabilmek herkesin harcı mıdır değildir, sevgili arkadaşlar.

Final sahnesine gelince Daniel Hands On Me’deydi. Merkez değildi ama merkez kadar dikkat çekiyordu.

Yani böyle istemsiz gözleriniz onda duruyor :D Karizma dolup taşıyor maşallah D

Daniel birinci olup birinci bölümde kenarına oturduğu o koltuğun sahibi olduğunda herkes ona çoktan God Daniel diyordu.

Annesini görünce şu an çok ağlamak istiyorum ama ben bir idolüm ağlayamam dedi.

Yine son kısımda Hyunbin Jonghyun ilk 11’e giremediği için ağlarken sarılıp onu teselli etti. Ağlama sen ağlarsan ben gidemem dedi. Yani bu çocuk müthiş birisi ya. Çok düşünceli gerçekten

Kang Daniel Busan’lı ve Busan lehçesi onun çekici yönlerinden. Üstelik e çok 20-30 yaş arası insanların desteğini aldı ve hak ederek birinci oldu.

Onu çok seviyor ve hep destekliyor olacağız, tavşan dişli merkezimiz. :D

Bonus :D

Produce 101Serüveni Serimizin de sonuna Kang Center ile gelmiş buluyoruz, sevgili arkadaşlar. Sevgiyle kalın ~~~

Diğer üyeleri de okumak isterseniz: Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page