top of page

Produce 101 Serüveni - Bae Jinyoung

Herkes gibi bende Produce 101 sezon 2’ye başladığımda bütün isimleri karıştırıyor, stajyerleri ayırt edemiyordum. İşte o dönem Bae Jinyoung ‘u gerçekten hiç fark etmemiştim. Shin Yoon Mi hocanın Nayana vokal sınıfında ısrarla şarkı söyletmeye çalıştığı kişinin Bae Jinyoung olduğunu çok sonra öğrendim.

Bae Jinyoung ’u ilk Pozisyon değerlendirmelerinde vokal ’de yarışırken en son oylamada “Ahh ulusal yapımcılarımız, çok özür dilerim, neden böyleyim.” dediğinde fark ettim. Ama yine ilgilenmedim.

Bir sonraki değerlendirmede Jinyoung Oh Little Girl ile sahneye çıkacaktı. Birden herkes ondaki büyük değişimden bahsetmeye başladı. Meğer ilk bölümde başını yerden bile kaldırmayan stajyerin o olduğundan ve şimdi kendine özgüveninin geldiğinden konuşuyorlardı. İşte o gün dur hele bu kimmiş diyerekten Google’da arattım ve gerçekten şok oldum. Hem şapkalıperformans sergileyen oymuş hem de ilk turda Avengers takımındaymış.

Yukarıdaki foto ile aşağıdaki gifin arasındaki fark gerekten belli oluyor değil mi? Kameraya bakıyor, gülüyor, eğleniyor.

En son finalde gerçekten güvenle merkez pozisyonunu aldı ve harika bir performans sergiledi. Jinyoung ’da ki bu değişim Produce 101’nin yapımcısı Ahn Joon Young dâhil herkesin övgüsünü kazandı. Ulusal yapımcılarında dikkatini çeken Bae Jinyoung çok fazla sevgi aldı ve adını güvenle Wanna One üyesi olarak yazdırdı.

Genel olarak Bae Jinyoung’un Produce 101 serüvenine bakarsak;

İlk değerlendirme de C sınıfındaydı, yeniden değerlendirmede ‘güzel dans etse de hep yere baktığı’ gerekesiyle F sınıfına düştü. F sınıfı Nayana ‘da en son yedek dansçılar olarak sahneye çıktılar. O zaman Jinyoung F sınıfının merkezindeydi.

Daha sonra Grup Savaşları Değerlendirmesinde Daehwi tarafından seçilerek Boy In Lov’ın birinci takımında, Avengers ’da, yer aldı. Takımında beşinci sıradaydı, genel olarak (iki takımın toplamında) onuncu sırada yer aldı.

Pozisyon değerlendirmesinde Spring Day şarkısı ile sahne aldı. Takımında, beş kişi, dördüncü oldu. Genel vokal değerlendirmesinde ise, yirmi iki kişi, on beşinci oldu.

Konsept değerlendirmesinde ulusal yapımcıların seçimi ile “Oh Little Girl” şarkısında alt vokal 2 olarak yer aldı. Kendi takımında ikinci, genel sıralamada, otuz beş kişi, beşinci oluyor.

Final değerlendirmesinde ise “Hands On Me” şarkısında merkez rolünü üstlendi ve final sıralaması 10 olarak Wanna One ’a katıldı.

Onu zorlukların üstesinden geldiği için tebrik ediyoruz bir kez daha, içtenlikte! 18 yaşına rağmen (Bizim standartlarımıza göre 17 yaşında / Kore’de doğduğun zaman 1 yaşında sayılıyorsun. ) iyi ki kendini aştı ve şu anda Wanna One olarak promosyon yapıyor. Seni her zaman destekleyeceğiz, küçük yüzlü, tatlı Jinyounginiee~~~

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileği ile :)

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page