top of page

Produce 101 Serüveni - Yoon Jisung

Jinyoung ve Woojin için gönderi yazdıktan sonra diğer üyelere haksızlık olur diye düşünerekten bütün üyeler için gönderi yazmaya karar verdim.

O zaman bu gönderide ise liderimiz, annemiz Jisung-shii’den bahsedelim mi?

Produce 101’den önce Jisung’un azıcık geçmişinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle Jisung 1991 doğumlu. Onunla aynı yaşta olanlar şuanda 10 yıllık sunbeler. Jisung 7 yıllık bir stajyer. Önceden B2M şirketinde stajyerdi sonra MMO ve B2M birleşti ve MMO bütün stajyeri aldı. En küçük stajyerleri bizim merkez Kang Daniel (22). Şirketin stajyerleri çıkış yaptırmak gibi bir derdi yok, onları arka dansçı olarak yetiştiriyor. Produce 101 sezon 2’nin yapılacağı duyurulunca Jisung Daniel’i arayıp katılalım diyor ve Produce 101 onun son şansı olarak karşısına çıkıyor.

Daha ilk bölümden MMO stajyerleri çok konuştukları için gündem olmuştu. Gerçekten çok konuşuyorlar. En çokta Jisung. Gözleri ile verdiği tepkilere hepimiz çok güldük. Bilmiyorum hatırlıyor musunuz ama MMO stajyerlerinden birisi Jisung’un gözlerini ayna niyetine kullanmıştı. Bu da çok komikti. Gözleriyle verdiği tepkilerin yansıması ise:

Jisung D sınıfı ile Produce 101 serüvenine başladı. Nayana'da arkada kalan kıısm. Kamera normal çekim yaparken şöyle yakalanıyor ve diyor ki: "Hala mı böyle gözüküyorum." :D

Gurup savaş değerlendirmesinde 2PM 10 out of 10 şarkısının birinci takımının merkezindeydi. Bu takım gerçekten acayip komikti. Hem Taemin hem de Jisung epey komikti. O zaman Jisung’un uçan tekmesine bir bakalım

Jisung merkez olarak harika iş çıkarmıştı ama diğer takım daha iyiydi.

Jisung’un takımı kaybeden takım olmuştu ama Jisung kazanan taraf oldu. İzleyenlerden birisinin “Jisung iyi yaptın” dediği için hüngür hüngür ağlamasına şahit olduk. Dışarıdan çok komik görünen bu arkadaşın içi aslında hüzünlerle, acılarla ve birçok başarısızlıkla doluydu. İşte bu arkadaş beşinci haftanın sırlamasında 3. Olunca daha kötü ağladı ama ne yalan söyleyeyim ağlaması da çok komikti. Ulusal yapımcıların temsilcisi BoA’yı bile güldürmüştü.

Üçüncü değerlendirme vokal pozisyonundan ilerledi. Herkes şok. Jisung şarkı söyleyebiliyor muydu? Vallahi billahi bende hiç tahmin etmezdim. Velhasıl kelam Jisung’tan öğrendiğimize göre geçmişte yaşadığı bir travmadan sonra şarkı söyleyememiş. Aldığı nefret yorumları yüzünden kendine olan güvenini kaybetmiş. Bundan dolayı kendine meydan okudu ve IOI’den Downpour’u söylemeye karar vermiş. Lakin üçüncü olduğu için ulusal yapımcılarında nefret yorumlarının hedefi oldu. “Mücadele etmek zorundayım” dedi ve etti. Diğer stajyer Hyunbin’in zor anlarında yanında oldu. Velhasıl performansı gerçekleştirdiler. Bu performansta görev alan 5 stajyerden 4’ü şu an Wanna One üyesi. Efsane ötesi bir performans oldu, herkesi gözyaşlarına boğdular. Lakin Jisung’un sıralaması düştü.

Kendini kanıtladığı bir performanstan sonra sıralamasının düşmesini çok önemsemedi. Dördüncü değerlendirmede “It’s Showtime” şarkısının geçici merkeziydi. Kendi partının azalacağını bile bile Sungwoon’u gruba aldı. Lider olduğu bir takımda görevlerini eksiksiz yerine getirdi ve sıralaması tekrar yükseldi. 10. Bölümün sıralamasında 9. Sıradaydı. Finale gideceği için çok şaşırdı, eleneceğini düşünüyordu ama gelin görün ki çok şükür onu gören insanların sayesinde hayatta kalmayı başardı.

Final değerlendirmese Hands On Me’de sahne aldı ve final sıralamasında 8. Olarak Wanna One’a katıldı. Peki sevgili Türk Wannable’lar hiç fark ettiniz mi bizim çevirilerimizde sadece Yoon Jisung için altyazıya tebrik mesajı koyduk.

902098 oy alarak 8. Olmasına rağmen nefret yorumları peşini bırakmadı. Görünüşünden tutunda yaşına kadar insanlar ağza alınmayacak hakaretler ettiler. Videoyu çevirdiğimiz dönemde Jisung’un bu nefret yorumları yüzünden çok incindiğini duyduk. Bu yüzden özellikle tebrik mesajını oraya yazdık. Belki Jisung bilmez ama onun emeğinin karşılığını aldığını bilen bizler varız.

Şuanda Wanna One’a liderlik eden Jisung ommamız, umarız bundan sonra çiçekli yollarda yürürsün.

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page