top of page

Produce 101 Serüveni - Ha Sungwoon

Merhabalar,

Bugünkü yazımda Produce 101’in mucizesi Ha Sungwoon’dan bahsedeceğim. Keyifli okumalar dilerim.

Sungwoon daha önce Hotshot ile çıkışını yapmış ama aktiviteleri durdurulmuştu. İlk değerlendirmede onları izleyen herkes oha onlar neden başarısız oldu çok yetenekliler modundaydı. Dünya adaletsizdi vesselam.

Taehyun ile beraber A sınıfına gitti. Yeniden değerlendirmede yine A sınıfında kaldı. Nayana’nın orijinal ses kaydı seçilmiş stajyer tarafından kaydedildi ve onların arasında Sungwoon vardı. Sungwoon’un yetenekli olduğu su götürmez bir gerçekti

İkinci değerlendirmede neredeydi. Aaa buradaymış. 😅

Boy In Love’da lider olarak Avengers takımına önderlik etti. Ama yani hiç fark edilmedi. Kendisi bir fan meetingde bende orada olduğumu unuttum demiş assdfggdkf

Üçüncü değerlendirmede Downpour’da yer aldı, ana vokal olmak istiyordu ama kişisel hırsını geride bırakarak Jaehwan’ın ana vokal olması gerektiğini söyledi. Biz destekleriz dedi.

Ama harbiden Downpour çok güzel değil miydi, canlarım. Sungwoon’un sesi o kadar güzeldi ki vayy be dedirtti hepimize. Ama sıralaması düşüktü ve eğer gelecek hafta da o sırlamada kalırsa eleniyordu.

Üçüncü değerlendirmelere gelmişken Sungwoon’un parlaması aslında burada başladı. Never’daki üyelerin hepsi yüksek sıralardaydı. Bu yüzden çok çalışmalıyım ki buradan pişman ayrılamamalıyım dedi. Merkez olmayı çok istedi. Dedi ki merkez olamazsam bu sefer eleneceğim. Bu zamana kadar çok umurumda değildi ama sanırım buna mecburum gibisinden bir şeyler söyledi. (Cümle birebir doğru olmayabilir, özür dilerim)

Dans hocası Never’i tek başına dans etmek isteyen var mı diye sorduğunda tek elini kaldıran oydu. Söylediği tek bir şey vardı o da pişman ayrılmak istemediğiydi. O zaman herkes böyle woah falan oldu. Dans hocası onu övdü diğerlerine de kızdı, kızmak değil de işte bırakmayın çalışın gibi bir şeyler dedi.

Neysem Sungwoon elemelerde elenmedi ve takımların yeniden kurulması gerekiyordu ve Neverdan 4 üyenin ayrılması gerekiyordu. O zaman Sungwoon nasıl çabaladı Never da kalabilmek için çok komikti ama gerçekten :D ama Never’dan üyelerin oyları ile çıkartıldı. Annem ne kötü oldu o kadar çalıştığı şeyden çıkınca. Gruplarından çıkan stajyerler diğer takımlara gidiyorlar ve seçilenler o takım ile çalışmaya başlıyor.

Performansta üç gün sonra bu arada. Sungwoon sevimli konsept istemiyordu anladığım kadarıyla. Open up’ gelince ya Allah seni ne etmesin dedirtti bana:D Birden böyle resmi selamlar, alttan alta şarkı söylemeler falan… Ama maalesef Open Up ekibine de alınmadı ve Jisung tarafından seçildi, Showtime takımına girdi. Taehyun orada dedi ki “Onun en nefret ettiği şarkı buydu!, Doğruyu söyle şu an kızgınsın değil mi?”. “Yok” derken kulakları kızardı 🤣

Samuel ile Boys In Love’da beraberdiler ya hani Sungwoon liderdi. Samuel birden dedi ki “hyung lider olmak ister misin?” O da dedi ki “Lider değilde…. MERKEZ” dedi. Herkes ŞOK! Jisung ve Samuel geçici merkez idiler. En çok onlar şok oldu.

Samuel merkez seçildikten sonra Jisung merkez kartını çıkarıp atınca bizimki o kağıdı aldı taktı. Çok komikti izlemediyseniz izleyin "SONUNDA!!" diye bağırdı 🤣🤣🤣

Sungwoon merkez olamadı ama gerçekten çok dikkat çekti. Showtime sahnesi çok güzeldi, enerjikti. Yüksek notalarla doluydu. Her şeyden önce Sungwoon’un kendisine olan saygısı ve güveni vardı ve bu da gerçekten çoook dikkat çekiciydi.

Efendim p101 klasiği her değerlendirmeden sonra elemeler oluyor biliyorsunuz. Yine BoA hanımefendiciğimiz tek tek isimleri saymaya başladı. 20 kişi kalacak sadece. Sungwoon’cuğumuz hiç beklemiyor ama vallahi bende beklemiyordum. O an canlı izliyordum. Son dört açıklanmadan önce son dörde kalanlar ekranda gösteriliyor. Hepimiz Jihoon, Daniel, Guanlin ve Jinyoung diye bekliyorduk. Ama ekranda Sungwoon’un yüzü çıktı.

Şuraya şaşıran Mihyun’u da koyalım. 😇

Sungwoon ve Taehyun ile nasıl sevindiler. Bu nedir abicim oldular. Sungwoon o zaman üçüncü oldu ve çalışmasının kendine ihanet etmediğini gösterdi. Çok mutluydu ama. E nasıl olmasın canım 😇

Gelelim final sahnesine. Çok şükür, P101 bitmeden çocuğumuz merkez pozisyonunda durabildi.

She is hot, süper hot nanananana~~~ Merkezde Sungwoon ile daha bir güzel oldu sanki. Sungwoon çok iyiydi çoook yakışıklıydı. Sesi zaten yani söylemeye gerek bile yok. Dans desen harika. Merkez olarak harika bir iş çıkardı.

Final sonuçları tek teeek açıklandı. Son iki kişi kaldı ve tek yer sadece, 11. Sıra. Dım dım dım dım müzik böyle şiddetini artırıyor.

BoA “Ha Sungwoon” deyince Taehyun işte böyle ağladı. Allah herkese böyle dostlar versin arkadaşlar.

Sungwoon’da sahneye böyle koştu. Tam bir bebek. 😂

Sungwoon Wanna One’a katıldı. Bütün üyeler aşağı inip onu tebrik etti ve o artık bir Wanna One üyesi oldu. İyi ki de oldu, Küçük Dev!

Sungwoon’un nasıl korktuğunu da eklemeden geçemeyeceğim😂

Birde nasıl maske yaptığını göstermeden de😂

İçinde ukte kalan Never hakkında soru sorulduğunda böyle masum masum duruşunu da 🤣

Cildinin ne kadar pürüzsüz olduğunu görmeden de geçmeyelim 😄 Arkadaki pembeli de Jihoon 😄

Son olarak benim dikkatimi çekti, sizin de çekmiştir belki. Sungwoon ailesinden hiç bahsetmiyor. Sadece büyükannesi ve büyükbabasını biliyoruz.

Ailelere gönderilen video mesajlarında büyükannesine seslendi ve cevapta büyükbabasından geldi. Dedi ki “Ben neden cevap vereyim, büyükannesine mesaj yollamış. Çabuk ASKERE GİT” ahahahah Büyükbabasını P101 finalinde de gördük. Tek torun galiba :D Wanna One Go’da da ayrıntılıca görebilirsiniz arkadaşlar büyükbabasını 😂

Yazımızı daha da fazla uzatmadan sevgiler ve saygılarla size veda ediyorum. Sağlıcakla kalın ~~~

Bu arada Noh Taehyun’dan ve Hotshot’tan desteklerinizi esirgemeyin sevgili arkadaşlar. Diğer bir P101 grubumuz JBJ comeback yaptı, onu da buradan söylemiş olayım. Bu sefer gerçekten bitiyor. 😄

Sevgi ile kalın dostlar

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page