top of page

Produce 101 Serüveni - Ong Seongwoo

Produce 101 serüveni serimize son ikiye kaldık ve sıra iki gözümüzün çiçeği Ong’cugumuza geldi.

Efendim bu yazımızda Hong Seungwoo değil Ong Seungwoo, Ung Seungwoo değil Ong Seungwoo, Gong Seungwoo değil Ong Seungwoo, ONG soyadına sahip tek ünlü paruu paruuu Ong Seungwoo-ssi den bahsedeceğiz.

Produce 101 de Fantagio şirketinden katıldı ve ilk gösterisi ile herkesin gözlerini kamaştırdı. BoA “Beklenildiği gibi Fantagio” diyerek Ong’u övdü.

Ve birinci bölümde yüzündeki benlerin ne kadar harika olduğunu, çok yakışıklı olduğunu, aktör yüzü olduğunu, harika dans ettiğini, free dansta ne kadar eğlendiğini hepimiz gördük

Ama dikkatli bakın sevgili arkadaşlar bu kısım Ong efendinin en gergin olduğu kısım.

Bu gif yüzündeki takım yıldızları görmeniz için

İlk değerlendirmede A sınıfına giden 7 kişiden birisiydi lakin Nayana dansı onu da zorladı. Hatta dans hocası ona çok şaşırmıştı. Çok iyi dans ettiğini gördüğünü neden böyle olduğunu falan sormuştu.

Değerlendirme videoları izlenirken vayy baya pratik yapmış diyerekten övmüştü kendisini. Nayana’nın yüksek notalarına da kolayca çıkabiliyordu.

Yani hayret bir şey değil mi? Hep yakışıklı ol, hem boyun uzun olsun, hem güzel dans et hem de güzel şarkı söyle. Hepsinden de öte güçlü bir espri yeteneğin olsun. Neyin eksik annecim senin diye sormak istiyorum

İkinci değerlendirmede Sorry Sorry takımındaydı. Takım çok zorlanmadan onu merkez seçti. Yüz ifadeleriyle şarkı söylemesiyle harikaydı.

Seungwoo Produce 101 boyunca ilgi gören bir stajyerdi. Yani onun ilk 11’de olması kesindi. Seungwoo'nun hakkında hiç kötü yorum okumadım ben

Üçüncü değerlendirmede Get Ugly’de yer aldı. Get Ugly takımı iyiydi iyi olmasına rağmen ama başta çok zorluk çekmişlerdi.

Her şeye rağmen bütün zorlukları aşarak güzel bir performans sergiledi. Sahnedeki yaptığı mimikler özellikle aşağıdaki bayaa bir güzel tepki aldı.

Ong hepimizi güldüren, bir an olsun o P101’in ağır havasından kurtaran kişiydi. Ne zaman ekrana çıksa güldürüyordu ve güldürdüğü zaman kendisinin mutlu olduğunu söylüyordu. Lai Guanlin onun fanı olduğunu çünkü eğlenceli olduğunu söylemişti.

Mesela efenim ikinci eleme duyurularında seçildiği için konuşma yaparken “ulusal yapımcılar ben gerçekten harbiden daebak real heol tamamen çok teşekkür ederim” dedi. Böyle her bişi de kamera yüzüne yaklaştı. Çok komikti :D Ahhgh gifini bulamadım :(

Dördüncü değerlendirmeye Never şarkısında hazırlandı.

Performansı çok güzeldi ama burada performanstan önce konuşacaklarımız var :D SLATE!

Bilmem kaç kere slate çekti yavrucuğumuz. Şu yüze, şu ifadelere bakın :D

Onuncu bölümde sıralamada sekizinci olunca Boa ondan slate yapmasını istedi ama farklı bir slate.

O da birden tarihi dizilerdeki gibi konuşmaya başlayarak slate yaptı. Beklenmedikti. Sonra kaçarak yerine oturdu. :D

Yine bu dönem yumruk savaşı diye bi şey yaptı stajyerlerimiz.

Böyle makinedeki yumruğa vuruyorsun o da vuruş şiddetine göre seni puanlandırıyor. Kesin bu makinenin adı vardır da üşendim şimdi bakmaya :D

Sanghyuk 896 puan alıp birincilik koltuğuna oturdu. Sıra Ong’a gelince bi böyle pıhh yaptı seni yeneceğim der gibi.

Özel birebir yapılan röportajlarda “erkeklik gururudur” dedi. O yumruğa atana kadar arkadan hep bu ses geldi. Ama Ong başarılı olamadı ve yüzünün aldığı şekil şu :D

Daha dikkatli bakalım İŞTE TAM ŞU

Allah seni ne yapmasın :D “Bir daha hep alçak gönüllü olucam” diye de ekledi. Yine özel röportajlarda “Herkesin güldüğü için mutlu olduğunu ve o gece rahat uyuyacağını söyledi”.

Geri dönecek olursak sevgili arkadaşlar Never’da aslen ana vokal olmak istiyormuş ama Jaehwan ana vokal olduğu için olamamış. Never’da kendisinin iyi yapamadığını düşünmüş çocuğumuz. Bazen öyle olur insan hisseder yani ne bileyim. Biz onu hep gülen birisi olarak biliyoruz ama içten içe çok fazla stres yaşamış.

Çok fazla stres yaşamasına rağmen müthiş enerjisi olan birisi. Mesela efenim onuncu bölümde spor gününün sunucu oldular Jisung ile. Harika değil mi ya çok komikler :D

Oradaki jeojang yapışını da bir görelim tabi sonra jeojangın cırkını çıkarttı ama olsun :D

Final şarkıları seçilerken Hands On Me’de yer almak için Dongho’yu diğer takıma attı :D Dongho da ona ” teşekkürler Seongwoo-yaa ” dedi asdfghk

Final sahnesinde Ong çok yakışıklı değil miydi ya? Yani çok sexydi yahu!

Ong’suz bir Wanna One olmazdı gerçekten. Sevimlilik abidesi ama aynı zamanda da çok yetenekli. Hayatı boyunca başarılı olmasını, çiçekli yollarda yürümesini temenni ediyorum.

.

Maske yapışını ekleyelim. Yahu aklına nereden geliyor bu fikirler :D Yüzünde maskeyle “Açımmmm, yemek verin lütfen” derken hepimizi güldürmedi mi?

Şu korkuşa bakın ya :D

Ong Seongwoo’yu ben şahsım olarak çok seviyorum. Zaten yazının burasına kadar okuduysanız anlamışsınızdır :D

Daha yazacak o kadar çok şey var ki ama yazı uzadıkça uzuyor o yüzden bitirelim mi Wannable yorobun ~~~

Sevgi ile kalın dostlar ~~~

Diğer üyeleri okumak isterseniz eğer lütfen buraya tıklayın : Produce 101 Serüveni - Wanna One Üyeleri

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page