top of page

Wanna One İçin 2017 Yılı 💞💞💞


Merhaba sevgili arkadaşlar, bu gönderimde Wanna One'ın bu sene neler yaptıklarını kısaca özet geçeceğim. Benimle birlikte bir zaman yolculuğuna çıkmak isterseniz beklerim, keyifli okumalar dilerim.

17 Nisan 2017 – Produce 101’in ilk bölümü yayınlandı.

Produce 101, 101 stajyerin hayatta kalma savaşlarını içeren bir TV programı. Yoğun rekabet ortamı, yaşları henüz küçük olan minik minik, hayalleri peşinde koşan 101 genç.

Produce 101 ikinci sezon gerçekten çok popüler oldu. Şuana kadar Kore’de yapılan hayatta kalma şovları arasında en popüler olanıydı. İlk sezonun kaliteli olması, erkek idollerin Kore’de daha çok sevilmesi, 101 stajyerin gerçekten hayatta kalma mücadelesi gibi faktörler, P101 S2’nin başarılı olması etkiledi.

Her üyenin tek tek P101 boyunca neler yaptığını anlatan yazılarım Produce 101 Serüveni- Wanna One Üyeleri adlı gönderimde mevcuttur.

16 Haziran 2017 – Produce 101 Finali – Wanna One isminin verilmesi

P101’in finali canlı yayın olarak yayınlandı. Üç buçuk saatten fazla canlı yayından sonra Wanna One üyeleri belli oldu. Son ana kadar yükselen stres, gerginlik, acı dolu, heyecan dolu, gözyaşı dolu bir programdı.

3 Ağustos 2017 – Wanna One Go Sezon 1’in başlaması- Wannable adının verilmesi

Hayatta kalma yarışından sağ çıkan 11 stajyerin çıkış hazırlıklarını, birbirlerini ile nasıl yaşamaya başladıklarını gördüğümüz Wanna One Go ile bizde, onlarda Wanna One’a alışmaya başladı.

Grup ismi de fan adı da halk tarafından gelen fikirlerin oylanması sonucu ortaya çıktı. Yani %100 Korelilerin kendi elleri ile.

Ulusal yapımcıların seçtiği 11 erkek Wanna One’ı oluşturdu, 11 farklı fandomun bir araya gelmesi ile de Wannable oluştu.

7 Ağustos 2017 - Wanna One’ın çıkışı – To Be One Albümü

Her şeyde olduğu gibi Wanna One’ın çıkışında da hangi şarkı olsun diye oylama yapıldı. Artık fandom kan ağlamaya başladı. Yeter artık oy kullanmak istemiyoruz diye.

Oylama sonucunda çıkış şarkısı “Energetic” oldu ve Wanna One çok büyük bir sahnede 20000 hayran ile beraber çıkışını yaptı.

Eş zamanlı listelerde bir numaraya yerleştiler. Ödül üstüne ödül aldılar. Yoğun programlar, reklam çekimleri, imza günleri, deniz aşırı programlar, gittikçe artan popülarite ve gittikçe artan bir sevgi yumağı.

3 Kasım 2017 – Wanna One Go Sezon 2 Zero Base

Üyelerimizin en gerçekçi yanını gördüğümüz Wanna One Go ikinci sezon ile karşımıza çıktı. Wanna One olarak değil de sadece kendilerinin olabileceği bir yer olan Sıfır Taban, sekiz bölüm ile ekranlara geldi.

Bittiğinde o kadar çok üzüldüm ki emeği geçen her bir kişiye bizlerde buradan teşekkür ederiz.

13 Kasım 2017 – Wanna One Repackage Albümünün yayınlanması

Çıkışından üç ay sonra Repackage albüm ile geri döndüler. Sonbahar havasına uygun güzel şarkılarla ve önceki albümün birleşmesi ile oluşan albümü bir milyon satışı geçti. Böylelikle çıkış albümü bir milyon satan Wanna One listelerde yerini sağlamlaştırdı.

Ana şarkı “Beautiful” ile bir film versiyon bir de performans videosu olmak üzere iki tane müzik videosu yayınlandı.

Sadece iki tane müzik programında performans sergilediler. Sekiz ödül aldılar ama programlara çıkamadılar. Çünkü sonrasında başlayacak olan ödül törenlerine ve konserlere çalışmaya başladılar.

25 Kasım – 2 Aralık Ödül Törenleri – MAMA ve Melon

Mama üç farklı ülke de üç günde yapıldı. Hemen ardında Melon Müzik Ödülleri geldi. O hafta onlar için oldukça yorucuydu ama yaptıkları her şey de çok güzeldi. Hepsi emekleriydi ve sahnede durduklarında da çok mutlulardı. Bazı aksaklıklar olsa da genel olarak güzeldi.

25 Kasım’da MAMA Vietnam’da "Best of Next",

29 Kasım’da MAMA Japonya’da ”Çaylak Ödülü”,

1 Aralık’ta MAMA Çin’de “En İyi Erkek Grubu”,

2 Aralık’ta Melon Kore’de “Çaylak Ödülü”,

2 Aralık’ta Melon Kore’de "Hot Kakao Star",

2 Aralık’ta Melon Kore’de “Top 10” ödüllerini topladı

.

15-17 Aralık Seul ve 23-24 Aralık Busan Konserleri

Wanna One ilk resmi konserlerini yaptı ve toplamda beş gün Wannable’larla buluştu. Biz orada onlarla değildik ama an an yaşananları bize aktaran fan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz.

25-29-30-31 Yıl Sonu Gösterileri

Yıl sonu gösterilerinde Wanna One olarak ağırlığını koydu. Birbirinden değerli performanslarla geriye güzel anılar bıraktılar.

25 Aralık SBS Gayo Daejun - Wanna One, Energetic, Burn It Up ve We Are Future (HOT) şarkılarını söylediler. SBS’in videoları çekme, kesme ve düzenleme biraz eksik geldi bana ama neyse.

29 Aralık KBS Gayo Daejun’da beş tane şarkı ile sahne aldılar. Energetic, Never, Burn it up, Beautiful, Pick Me ile sahneyi yıktılar.

30 Aralık SBS Eğlence Ödüllerinde Daniel çaylak ödülü aldı ve Wanna One Pick Me şarkısında sahne aldılar.

31 Aralık MBC Gayo Daejejeon’da ise Wanna Be, Beautiful ve SECHSKIES ile Couple şarkısında performans sergiledi.

Wanna One ile ilk altı ayımızı doldurduk. Kaldı bir senemiz. Bunu düşünmek bile o kadar zor ki o yüzden hiç düşünmeye çalışıyorum.

Yeni yıl ile beraber Jihoon ve Woojin artık yetişkin oldular. Bizimle beraber büyüdüler.

Stajyerlikleri gördüğümüz, ağladıklarında ağladığımız Wanna One ile beraber bizde her gün WOT olarak sizlerle beraber büyüyoruz. Elimizden geldiği kadar her haberi, her videoyu, Wanna One ile ilgili her şeyi sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Az olan zamanımızı gülerek daha çok eğlenerek geçirmek dileği ile ~~

Mutlu yıllar 💞💞💞

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page