top of page

WANNA ONE İLE BURÇ YORUMLARI (Bae Jinyoung, Lee Daehwi, Lai Guanlin)


Bae Jinyoung (10 Mayıs) : Boğa

Boğa burcu erkeği, genel olarak inatçı bir yapıya sahiptir. Öyle inatçıdır ki, bir karar aldıysa onu kararından vazgeçirmek çok zordur. Fikrini değiştirmeyeceği gibi kılını da kıpırdatmaz. Fakat kendi halinde son derece sessiz sakin ve uyumlu bir tiptir. Ama, bu görünüşe de aldanmamak da fayda var. Çünkü, aslında iç dünyalarında hareketli ve yerinde duramayan biridir. Son derece çalışkan ve bilgili bir kişiliktir. Belirledikleri hedefe de mutlaka ulaşırlar. Daima sorumluluklarının bilincindedir. Dostluğa çok önem verir. İnsanlarla kolaylıkla bağ kurabilir ama herkesi dost-arkadaş olarak bilmez. Kendi sınırlarını çizer! İnsanların aradığı güven kendisindedir. Değer verdiği insanlarla-ki oldukça seçicidir- dert paylaşır ve dertlerini de dinler. Çözüm odaklıdır dolayısıyla. Dış görünüş olarak insanların hayran kaldığı güçlü bir görünüme sahip olsa da aslında cam kadar kırılgandır. Kendine has bir ağırlığı vardır. Eğlenceyi ve şakalaşmayı sevdiği kadar ciddidir. Saygı onun için çok önemlidir. Saygı gösterdiği kadar saygı görmek de ister. Fazlaca evcimendir. Onu yuvasından ayırmayın, huysuzlanabilir!

Gıcık tavırlarıyla "ayy yetti amaa" dedirten Boğa, aslında bir aşk adamı: Aşk hayatında duygulara yer verdiği kadar fiziksel özelliklere de yer verir. Güzel olan şeylere hayrandır. Aşk hayatında da ne aradığını bilen bir erkektir. Aldatma olaylarından, yalandan nefret eder. Son derece sadık bir erkektir. Hayatını paylaşacağı kadınla her türlü paylaşımda bulunmak ister. Kısa sürede tanıştığı bir kadınla birliktelik kurmak ona göre değildir zira kadını ilk önce gözlemler, davranışlarını çözer ve sonra bir hayata adım atar. Bir kadından hoşlanıyorsa, elinden geleni ardına koymaz. Sevdiği zaman çok kıskanç olabilir.

Diğer burçlarla uyumu: Uzun süreli bir birliktelik yaşamak istiyorsa, bu kişi Balık Kadını olacaktır. Ama ben macera isterim, heyecansız olmaz derse eğer Aslan Kadını'nın saçlarını savurması Boğa' nın gönlünü kaptırmasına neden olacaktır.

Lee Daehwi (29 Ocak) : Kova

Kova burcu için heyecanlı ve heyecanı yüzüne yansıyan bir kişilik diyebiliriz. Sıradan bir görünüşe sahip olmakla birlikte, kibardır. Nazik ve içten tavırlar sergilediği için insanları kırmak ve onlara karşı kaba davranışlar sergilemek isteyeceği en son şeydir. Hayatın her zaman olumlu ve eğlenceli yönüne bakar. Bu özellikleri insanların kendisine saygı duymasını sağlar. Fakat yine de bazı insanlar Kova erkeğini uzun süre tanımış olduklarını ama yine de karakterini çözümleyemediğini söylerler. Evet, doğru! Kişiliğini anlamak gerçekten zordur. Genellikle mantığı ile hareket eder ve bu nedenle de duygularını kolay kolay açığa çıkarmaz. Zayıf yönünün görünmesini istemez. Kova değişim insanıdır. Kendisinden bir şeylere bağlılık göstermesini beklemeyin. Hayatının her alanında değişim ister ve hayatını bu şekilde yaşar, kendisini ona göre şekillendirir. Mükemmeliyetçi. Az olan ile yetinmek kesinlikle ona göre değildir. Bu yüzden hep daha fazlasını ister. Daima aktiftir. İçi dışı da birdir. Yalanla dolanla uğraşmaz. İçi almaz. Her zaman farklı şeylerle ilgilenmek ister. Aynı şeylerle uzun süre ilgilenirse, sıkılır.

Bir yanı aktif bir yanı ketum olan Kova burcunun nasıl aşık olduğuna gelin birlikte bakalım: Aşk hayatında son derece nazik ve ilgilidir. Ama birlikte olduğu kişiyi hayatının merkezi haline getirmez. Bağlanmaktan hoşlanmaz. Kova burcu ile birlikte olmak isteyen kadın, ilk önce onun arkadaşı olmalıdır. Bu durumu sağlayan bir kadın ancak uzun bir ilişki yaşayabilir. İlk zamanlarda soğuk ve uzak davranabilir, bu yüzden kendi içinde fırtınalar ile baş başa kalır. Bağımsızlığından vazgeçip vazgeçemeyeceğini düşünür. Zaman zaman da kıskanç olabilir.

Diğer burçlarla uyumu : Mutlu ve uyumlu birliktelik için Yay Kadını idealdir. Renkli ve maceralı bir ilişki için İkizler Kadını aranan kandır.

Lai Kuanlin (23 Eylül) : Terazi

Terazi erkeğini tanımlayacak kelime "kararsız" olabilir. Hayatının her alanında kararsızdır. Karar vermesi de oldukça uzun sürecektir. Her zaman yumuşak kalplidir. İnsanları kırmaz, kendisi kırılsa dahi ses çıkarmaz. Kendisini toplamayı da iyi bilir. Onu uzun süre mutsuz görmek imkansızdır. Son derece duygusaldır. Sert çıkışları yoktur, ılımlıdır. Yalan söylemekten ve kendisine söylenmesinden nefret eder. Çok meraklıdır. En küçük detaylar hakkında bile birşeyler öğrenmek isterler. Öğrenmeye açık bir kişiliktir. Güzel konuşur. Ağzı iyi laf yapar diyebiliriz kısacası. Kelimeleri özenle seçtiği için, insanları da etkileyebilirler. Bir şey yapmak isterlerse mutlaka yaparlar. Arkadaşları tarafından da sevilirler. Karşısındaki insanı dinler ve hoş sohbeti vardır. Rahat bir tiptir. Kişiliği de hassastır. Hayatında sert ve kavgacı insanlar istemezler. Zaman zaman kestirilemeyen davranışlar sergilediği için, "Seni tanıyorum." diyemezsiniz.

Bizim biricik maknaemiz, küçüğümüz nasıl aşık bir adam olacak onu görelim: Aşk hayatları oldukça hareketlidir. Hem aşık olmak ister hem de kısıtlanmak istemez. Aşırı duygusal ve düşkündür. En harika anları sevdiği kadınla yaşamayı iyi bilir. Bu tarz özelliklerinden dolayı kendisi dayanılmaz bir erkektir. Doğru kişiyi bulduğuna inanırsa, hayatını anlamını da bulmuş olur. Bir kadın ile birlikte olmak istiyorsa asla pes etmez. Aşıkken çok kıskançtır.

Diğer burçlarla uyumu:

Mutluluğu yakalayabileceği eğlenceli ve renkli kişilikler; yay ve ikizler kadınıdır.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page