top of page

WANNA ONE İLE BURÇ YORUMLARI (Ong Seongwu, Kang Daniel, Kim Jaehwan, Park Jihoon, Park Woojin)


Ong Seongwu (25 Ağustos) : Başak

Başak burcu erkeğinin en dikkat çekici özelliklerinden biri yüzüdür. (Produce 101'da herkesin nasıl aşık olduğunu hatırlayın!) Vücudunda en çok saçlarına önem verir ve bu konunun üzerine fazla düşer. Küçük ağızlı olmaları dikkat çekici özellikleri arasında olsa da, kötü renk tercihi "Ben maalesef buradayım." deyip insanları kör de edebilir. Vücudu bir bütün olarak mükemmel bir uyum oluşturduğu için, yürürken bile oldukça karizmatik durur.

Son derece akıllıdır ve pratik zekaya sahiptirler. Kolay çözümler üretip, hazır cevaplık yapabilirler. Bu nedenle kimi zaman ukala olarakta nitelendirilebilirler fakat onun kadar hızlı düşünce yapısına sahip başka bir burç olmadığı için, bazı insanların kıskandığını düşünebilir miyiz acaba? Daima sevecendir. Bulunduğu hemen her ortamda insanları eğlendirmesini ve keyiflendirmesini iyi bilirler. Olumsuz söyleyebileceğimiz tek şey sanırım, aşırı hırslı ve çalışkan olmaları. Her ne kadar olumsuz bir özellik gibi görünmese de, çoğunluk arasında tartışma yaratabilir. Fakat kimin umurunda? Hong Seongwu değil, Gong Seongwu değil, Ong Seongwu yapacağından geri kalmaz ve kendi bildiğini okur!!

Ben aşık bir Ong nasıl olur çok merak ediyorum. Ya siz? Bizim bildiğimiz başak burcu erkeği bir miktar utangaçtır. Fakat Seongwu için utangaç dersek yalan söylemiş olacağımız için, yalnızca kendinden beklenmedik davranışlar sergileyebilir diyebiliriz. Başak burcunun, hayır hayır, Ong Seongwu'nun flört konusunda usta olduğunu söylemek hiç ama hiç yanlış olmaz! Romantik değillerdir, boşuna beklemeyin. Ciddi bir ilişkiye başlamadan önce çok düşünür ve sonunda kendi içinde onaylıyorsa ancak o zaman sadık kalabilir.

Diğer burçlarla uyumu Uzun soluklu, güven dolu, uyumlu, aşk ağırlıklı birliktelik kurabileceği tek sıcak kollar yalnızca "Boğa Kadını'nda" var. Üzgünüm kızlar!

Kang Daniel (10 Aralık) : Yay

Tek bilmeniz gereken, Yay erkeklerinin renkli, sevecen ve kimse için kötü düşünmeyen bir kişiliğe sahip olduklarıdır. Cana yakın oldukları için, etrafında olduğu insanlarca sevilir. Çok konuşkan ve içtendir. Hareketsiz bir yaşam onu bunaltır ve keyfi kaçar. İnsanları mutlu etmek için gerçekleri saklamaz ya da yalan söylemez. Arkadaşları, ailesi ya da sevgilisi için hiç düşünmeden para harcayabilir. Çok cömerttir. Öyle cömerttir ki bazen savurganlık sınırını bile geçebilir. Aaa... Unutmadan yersiz şakalar yapan ve durmadan gülen bir kişiliğe sahip olduklarını söyleyelim. Herkes için geçerli değildir bu şakalar, aman dikkat!

Hayatının her alanında şaka ve eğlence olan bu burç için, aşk ne kadar ciddiyet getirir, ona bakalım:

Aşk hayatında da kendisi durdurulamaz bir erkektir. Her türlü esintiye kendini kaptırır, şıpsevdilik yapabilirler. Ama bir dakika... Bu kesinlikle, özgürlüklerinden vazgeçebilecekleri anlamına gelmez. Haddinden fazla açık sözlü oldukları için, uzun vadeli ilişki yaşamaları zor olabilir. Hem eğlenceli hemdi de romantiktir. Bu yüzden hayatına girecek bir kadınla, her alanla her türlü oyunu oynayabilir. ;) Ve.. Unutmayın. O bir kadını isterse, ALIR!

Diğer burçlarla uyumu Uzun vadeli, mutluluğun hakimiyet sürdüğü bir ilişkide kaçınılmaz son Aslan Kadını ile birlikte olacaktır.

Kim Jaehwan (27 Mayıs) / Park Jihoon (29 Mayıs) : İkizler

İkizler burcu denildiğinde, akla gelmesi gereken tek özellik: Tek bedende çift kişilik olduğudur. Halinizi, tavrınızı ona göre koyun. Bizden söylemesi! Son derece mantıklı, yerinde duramayan kişilikler olmalarına rağmen dışarıdan bakıldığında sanki o konu hakkında bir fikri yokmuş ya da o kişi kendisi değilmiş gibi olurlar. (Hyung line boşuna "Yurttaki Jihoon ve sahnedeki Jihoon oldukça farklı." demiyorlar.) İnandıkları her şeyi o an, o gün ifade ederler. Ama sakın aynı şeyi ertesi gün için beklemeyin, yanılan siz olursunuz. Hehe!

Şimdii, bu deli dolu iki gencin aşk hayatlarını nasıl anlatacağımı bilemesem de, deneyeceğim. Öhöm, öhöm!

Flört etmeye yatkın olan bu burç, birlikte olduğu kadına sonuna kadar kadınlığını hissettirir. "Ay benim şuyum da eksik kaldı." diyemezsiniz. O adam yapar onu. Tek yapmanız gereken hareketli olmanız, çünkü sizden tek beklentisi bu olacaktır.

Diğer burçlarla uyumu -İkizler erkeği için uyumlu ve güzel bir birliktelik = Yay Kadını. -Eğlence arıyorsa, aradığı kadın= Balık Kadını.

Park Woojin (2 Kasım) : Akrep

Aslında akrep erkeği için pek bir söylememek lazım. Bakışlarına dikkat edin. Bakışları ile sizi hipnotize edebilirler. Onu tanımlayan en belirgin özellik budur. Son derece istekli ve hırslıdır. Bir şeyi yapmak isterse yapar! Karar verdiklerinde, onları yollarından çevirmek oldukça zordur. Hatta imkansızdır. Ama önemli olan zoru başarmaktır diyorsanız, siz yine de bir deneyin. Her ne kadar belli etmeseler de, son derece duygusallardır. Daima hayatın güzelliklerini yaşamak isterler. Hal böyleyken, insanları eğlendirmekten de geri kalmazlar.

Bakışlarıyla aşık olmakta çokta zorlanmayacağınız akrep erkeğini bir de aşk hayatında tanıyalım: Dayanılmaz bir etkiye sahip olan akrep erkeğine karşı konulması imkansızdır. Çekici ve son derece gizemlidir. Aşık olmadıkları sürece, uzun süreli ilişkilerden kaçınırlar. Aynı zamanda, son derece kıskanç ve kısıtlayıcı olduklarını söylemekte fayda var.

Diğer burçlarla uyumu Artık bir klasik haline gelen uzun soluklu ve güvenilir ilişkinin adresi "Boğa Kadını'nın" sıcak kalbindedir. Fazla söze gerek yok! Haha!

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
yoon-ji-sung-wanna-one-2
yoon-ji-sung-wanna-one
Wanna-One16
Ong-Sung-Woo-1
Park-Ji-Hoon-6
Ong-Sung-Woo
Kang-Daniel-7
Kang-Daniel-6
Bae-Jin-Young
Bae-Jin-Young-1
Lee-Dae-Hwi
park-woo-jin-wanna-one
park-woo-jin-wanna-one-2
Lai-Guan-Lin1
Hwang-Min-Hyun-2
Ha-Sung-Woon-6
Lai-Guan-Lin-1
Wanna-One-15
Lee-Dae-Hwi-1
Kim-Jae-Hwan-7
Ha-Sung-Woon-7
Hwang-Min-Hyun-3
Kim-Jae-Hwan-6
Park-Ji-Hoon-7

Ziyaretçi Sayısı

bottom of page